Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact
Contactpersoon

Marianne Vogelenzang

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
Logo van Randstad Uitzendbureau BV
Organisatiepresentatie 

Randstad Uitzendbureau BV  

Iedere dag, in duizenden vestigingen in de hele wereld, helpt Randstad mensen aan het werk. Ook helpen we bedrijven hun beschikbare capaciteit beter inzetten. Door het bieden van toegang tot de wereld van werk helpen wij kansen en mogelijkheden creëren. En dit allemaal dankzij de Randstad-medewerkers die de beste service leveren in iedere specifieke situatie. Beleggers noemen dit zakelijke dienstverlening. Wij zeggen liever: Randstad is van mens en werk.

Activiteiten

De arbeidsmarkt is constant in beweging; Randstad speelt hier pro-actief op in. Om onze dienstverlening optimaal in te richten op de veranderende markt, werken we vanuit vier pijlers. 1. uitzenden en detacheren Om in te spelen op steeds veranderende omstandigheden willen werkgevers over een soepel en flexibel personeelsbestand beschikken. Werknemers kiezen bewust voor flexibel werk. Wij koppelen deze wensen. 2. werving & selectie Werkgevers kijken bij de invulling van een vaste vacature verder dan een veelbelovend cv. Werknemers willen werken bij een organisatie die niet alleen qua mogelijkheden maar ook qua bedrijfscultuur bij hen past. Wij werven en selecteren kandidaten met de juiste competenties, opleiding en instelling. 3. interim-professionals Sommige werkgevers hebben behoefte aan een pool van goed opgeleide professionals die snel, flexibel en tijdelijk inzetbaar zijn. Menig werknemer wil graag de zekerheid van een vast contract combineren met werken bij diverse grote en kleine opdrachtgevers. Randstad matcht deze wensen. 4. HR-solutions: oplossingen voor alle HR-vraagstukken, structureel & projectmatig HR is complex geworden. Vaak kosten administratieve handelingen meer tijd dan waar HR een directe bijdrage levert. Wij bieden online ondersteuning bij o.a. salarisadministratie, registratie van ziekmeldingen en personeelsdossiers. Webbased, dus overal beschikbaar. Soms staat een bedrijf voor een belangrijke HR-beslissing. Krimpen, groeien, uitbreiding van diensten en/of producten. Onze HR-consultants adviseren bij de invulling en uitvoering van beleid: verandermanagement, assessments, testen, arbeidsmarktonderzoek, flexadvies of competentiemanagement.

Karakter

Doe wat je zegt, zeg wat je doet Bij Randstad willen we niet alleen laten zien wát we doen, maar ook hoe en waarom. Dat zegt iets over onze mentaliteit. Randstad-medewerkers zijn in de kern uit hetzelfde hout gesneden en onderschrijven onze kernwaarden 'kennen, dienen en vertrouwen' per definitie. Deze kernwaarden zijn bepalend voor hoe onze klanten Randstad in het dagelijks contact ervaren. We weten waarover we het hebben. We zijn open en werken met enthousiasme en kennis van zaken aan de vragen die klanten bij ons neerleggen. Daarmee werken we aan het succes van ons bedrijf.

Medewerkers

Noella Moreno


Marianne Vogelenzang


Adres

Internet
Adres
Spuiboulevard 224
 
3311GR Dordrecht

Locatie