Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact
Contactpersoon

Ir Antoine Verhoef

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
Logo van Schilten Schoonmaak
Organisatiepresentatie 

Schilten Schoonmaak  

Uw schoonmaak in vertrouwde handen in de regio Drechtsteden
Schilten Schoonmaak is sinds 1959 actief als schoonmaakbedrijf met als activiteiten schoonmaak van kantoren, scholen, instellingen en trappenhuizen, glasbewassing en het verzorgen van catering werkzaamheden. Inmiddels is Schilten Schoonmaak uitgegroeid tot een schoonmaakbedrijf met circa 145 medewerkers en een vertrouwd gezicht in de regio Dordrecht en Vianen. 

Kantoren, musea, scholen, hotels, showrooms, praktijken, winkels, parkeergarages en trappenhuizen: dagelijks maken de medewerkers van Schilten Schoonmaak er talloze schoon. Niet voor niets heeft onze naam in de regio een sterke klank: een compleet full service pakket aan facilitaire diensten, kwaliteit voor een concurrerende prijs, gemotiveerd personeel en een goede begeleiding, dat zijn de peilers waarop onze reputatie rust. En die maken wij graag voor u waar.


Hierbij geldt als uitgangspunt dat onze medewerkster werkzaam is bij een vaste klantenkring: een vertrouwd gezicht voor de schoonmaak van uw pand. Door een efficiënte werkwijze en beheersing van de kosten zijn wij in staat om tegen concurrerende prijzen onze schoonmaakdiensten aan onze klanten aan te bieden. Door middel van kwaliteitscontroles wordt de kwaliteit van de schoonmaak gewaarborgd en onze rayonmanagers dragen zorg voor een goede planning  en begeleiding van onze medewerkers. Korte communicatielijnen zorgen ervoor dat vragen van klanten snel behandeld worden.

Schilten Schoonmaak levert een compleet pakket aan bedrijfsdiensten schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, machinaal vegen vloeren, tapijtreiniging, leveren sanitaire benodigdheden en bedrijfscatering.

Slideshow

Adres

Telefoon
078 - 621 23 02
E-mail
Internet
Handelsregister
Adres
Bamendaweg 44
 
3319GS Dordrecht

Locatie

Links