Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Bij een schoonmaakcontract schoonmaken en zemen de eerste 4 zeembeurten gratis

 
Ondanks een scherpe offerte voor schoonmaakonderhoud bieden wij u nu bij een jaarcontract (dagelijkse) schoonmaak de eerste 4 zeembeurten gratis
Geachte WD-leden,

Zoals uw bedrijf  is ook ons bedrijf  lid van  Werkgevers Drechtsteden  en toch zijn wij nog niet in de gelegenheid geweest kennis met elkaar te maken en ons bedrijf aan u voor te stellen.

Van onze kant willen wij dit graag en willen wij u de vraag stellen of  u  nog wel tevreden bent over de huidige schoonmaak en/of de prijs die er bij hoort?

Wanneer wij een offerte voor u maken zult u zeker tevreden zijn.

Enerzijds daar wij de lat hoog leggen voor kwaliteit, begeleiding, controle en anderzijds zijn wij heel flexibel en kunnen bijvoorbeeld in economisch moeilijke tijden het programma en de daarbij behorende prijs (tijdelijk) naar beneden stellen.

Door een goede begeleiding, controle en een op maat gemaakt schoonmaakplan voor u kunnen wij binnen uw budget  een beter resultaat garanderen.

Schoonmaakbedrijf  Ooyen BV  is reeds  44 jaar actief in Dordrecht en omstreken en geeft meteen een concurrerende en overzichtelijke offerte zodat u achteraf niet voor verrassingen of onvoorziene kosten komt te staan.

Graag zouden wij uw huidige schoonmaakplan vergelijken met een schoonmaakprogramma van ons.

Nieuwsgierig ? Laat het ons weten en we maken een afspraak met u of uw collega, welke over facilitaire zaken gaat, zodat wij over schoonmaken eens wat woorden vuil kunnen maken.

U kunt ook een kijkje nemen op onze website voor wat extra informatie: http://ooyenschoonmaak.nl/

Met vriendelijke groet,

Gerard Ooyen.