Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact
Contactpersoon

Mw. L.G.M. van Grootheest

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
Logo van Ten Holter Noordam advocaten
Organisatiepresentatie 

Ten Holter Noordam advocaten  

Een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Rotterdam en Dordrecht
Ten Holter Noordam advocaten. Hét full service kantoor in de regio. Met bijna een eeuw aan historie op zak zijn wij stevig verankerd in de regio Rotterdam en in de Drechtsteden. Bij ons kantoor werken 45 gedreven advocaten met specialistische juridische kennis van de markt. In het bijzonder Bouw, Zorg, Haven,  Overheid en Cleantech. Waar mogelijk bundelen we onze krachten. Wij bieden praktische bruikbare oplossingen en onderscheiden ons met een hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief.

Nieuwe kennis delen we met u via blogs, artikelen en thema evenementen. We organiseren workshops over actuele onderwerpen, op kantoor of bij u op locatie en treden op als gastspreker. Cliënten kunnen ons zonder verplichting bellen om even te klankborden.

Ook internationaal kunnen we u helpen met het vinden van de juiste advocaat. Ons kantoor is internationaal aangesloten bij Mackrell international, IAG,  Nextlaw global. Wij zijn partner van de Erasmus School of Law. We delen kennis met andere kantoren via Netlaw, een samenwerkingsverband van 15 geselecteerde middelgrote kantoren in Nederland.

http://www.tenholternoordam.nl/

Slideshow

Adres

Internet
Handelsregister
Bezoekadres
Burg. De Raadtsingel 93b
 
3311JG Dordrecht
Postadres
Postbus 476
 
3300AL Dordrecht

Locatie

Links

Aanvullingen

Logo van Ten Holter Noordam advocaten
Adres kantoor Rotterdam