Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact
Contactpersoon

Peter de Graaf

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
Standaard logo voor organisaties
Organisatiepresentatie 

I4-YOU Business Solutions  

Finance, Organisatie Ontwikkeling en ICT
I4-YOU - De 4 peilers.
Organisaties zijn voortdurend in beweging. Strategie & beleid, procesoptimalisatie, her-structurering, cultuurverandering, automati-sering en stuurmechanismen. Zomaar een paar thema’s die dan belangrijk zijn. I4-YOU ondersteunt bij de overdenking, ontwikkeling en uitvoering van uw plannen. Zodat u komt tot een efficiënte, rendabele bedrijfsinrichting en oplossingen die uw onderneming blijvend succesvol maken.

De ondersteuning van I4-YOU is gebaseerd op 4 peilers (de 4 I’s):
• Imagine (bedenk; droom)
• Innovate (innoveer; vernieuw)
• Implement (implementeer; doen)
• Intelligence (intelligente oplossingen)
Daarbij hebben we steeds uw groei op het oog: I4-you (eye-for-you).

I4-YOU - Waarmee wij u kunnen helpen!
I4-YOU heeft ruime ervaring met grootschalige, complexe projecten. Er is specifieke IT-expertise op het gebied van ERP, Tracking & Tracing, RFID en Web. Verder is er veel ervaring met grootschalige verandertrajecten. Immers ‘mensen maken het verschil’. Uitdagend om daar mee om te gaan.

In veel situaties is leiding gegeven aan de vertaling van strategie naar beleid. Reeds vele projecten zijn met succes afgerond: van fusie/overname tot de invoering van geavanceerde distributiesystemen; ons portfolio zenden wij u graag toe.

I4-YOU kent geen uniforme aanpak. Ieder bedrijf is uniek, vraagt om een specifieke benadering en een oplossing op maat. Onze aanpak daarbij? Scannen, analyseren en oplossen. Geen ellenlange rapporten, maar to-the-point. Het geeft u inzicht in de status van uw onderneming, over de haalbaar-heid van uw plannen, doelstellingen en projecten. De ‘roots’ van I4-YOU liggen in de financiële sector, proces- en productie-industrie en in de tuinbouw.

In veel situaties is leiding gegeven aan de vertaling van strategie naar beleid. Reeds vele projecten zijn met succes afgerond: van fusie/overname tot de invoering van geavanceerde distributiesystemen; ons portfolio zenden wij u graag toe.

I4-YOU is een bijzonder adviesburo. Het gaat ons namelijk niet slechts om het advies, maar vooral om de succesvolle oplossingen.

Adres

Internet
Handelsregister
Adres
Refter 46
 
3335DL Zwijndrecht

Locatie

Trefwoorden