Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact
Contactpersoon

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
Logo van VitrumNet BV
Organisatiepresentatie 

VitrumNet BV  

VitrumNet exploiteert het regionale glasvezelnetwerk van Breedband Drechtsteden Groep BV voor zakelijk gebruik. Het netwerk is volledig in eigendom en bedient op dit moment de regio Barendrecht - Drechtsteden - Gorinchem - Leerdam.

Er zijn een groot aantal gebruikers actief. Zij maken gebruik van het netwerk voor snelle en betrouwbare verbindingen tussen verschillende locaties (1Gb en hoger) en een hoogwaardige synchrone 1:1 internet verbinding.

VitrumNet maakt voor de dienstverlening gebruik van POP locaties in onder andere Dordrecht, Gorinchem en Amsterdam. Het netwerk is 100% open en is - indien voldaan aan een aantal standaarden - voor elke dienstverlener en afnemer toegankelijk. Er zijn geen verplichtingen ten aanzien van het afnemen van diensten bij partijen.

Gebruikers zijn vrij in de keuze van dienstverleners en kunnen daarbij optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van het netwerk. Hierdoor kunnen partijen onderling verbindingen realiseren en zelf de regie houden over de dienstenleveranciers.

VitrumNet biedt glasvezel via een netwerk zoals het bedoeld is: hoogwaardig, open en transparant. Het netwerk is gekoppeld met een groeiend aantal landelijke netwerken waardoor ook verbindingen buiten de regio of koppelingen met landelijke spelers tot de mogelijkheden behoren.

VitrumNet is een actieve speler in de regio Drechtsteden en sponsort daarom het Bachfestival Dordrecht.

Adres

Adres
Stationsplein 4J
 
3331LL Zwijndrecht

Locatie

Trefwoorden