Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact
Contactpersoon

Wilma Nedermeijer

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
Logo van Nedermeijer Office
Organisatiepresentatie 

Nedermeijer Office  

Trainingen efficiënt (samen)werken met Microsoft Office
Nedermeijer Office
Wilma Nedermeijer is eigenaar van Nedermeijer Office, gecertificeerd Microsoft Office Specialist en trainer in het (nog) slimmer werken met de Microsoft Office programma’s. Met ruim 25 jaar ervaring als managementondersteuner op zak leert zij secretaresses, managers en ondernemers, met haar praktische en inspirerende insteek, efficiënter te werken door óptimaal gebruik te maken van Microsoft Office. 

Meer doen in minder tijd. Een veel geuite wens. In de hectiek wordt men geleefd door de agenda en de waan van de dag. Herkenbaar voor velen en juist daar is winst te boeken. Door strakke regie en optimaal gebruik te maken van de tools van Microsoft Office. Deelnemers aan onze trainingen zijn verrast over wat mogelijk is met Office en hoe dit helpt om de regie terug te krijgen en overzicht te houden. Persoonlijke aandacht vind ik érg belangrijk, daarom werken wij met kleine groepen of één-op-één.

Ook kun je bij Nedermeijer Office terecht voor een (vakinhoudelijk) werkplekcoach voor managementondersteuners om zo de skills in efficiënt (samen)werken en stroomlijnen van werkprocessen te optimaliseren én een slag te maken in de kennis van Microsoft Office.

Nedermeijer Office groeit en werkt samen met de beste trainers. Alle trainers zijn gecertificeerd Microsoft Office Specialist én ervaren managementondersteuner. Wij werken volgens het principe van Nedermeijer Office: op een praktische, frisse manier leren we je sneller te werken. Alles wat je leert is direct toepasbaar!

Adres

Telefoon
06 11 37 09 97
E-mail
Internet
Handelsregister
Adres
Dennenlaan 12
 
3319EA Dordrecht

Locatie