Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact
Contactpersoon

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
Logo van Kuipers Electronic Engineering BV
Organisatiepresentatie 

Kuipers Electronic Engineering BV  

Onderscheidend in Industriële automatisering, specialist in telemetrie
De onderneming:
Kuipers Electronic Engineering BV is een familiebedrijf, opgericht in 1971, en heeft twee hoofdactiviteiten, te weten TMX en YES-Partner. Deze twee hoofdactiviteiten komen voort uit een filosofie; de passie om voor de klant de beste oplossing te ontwikkelen, zowel technisch als economisch. Hierbij maken we gebruik van een aantal goed ontwikkelde specialismen. Engineering, prototyping, software ontwikkeling, testen, certificering, productie, onderhoud, consultancy en training vinden plaats onder één dak. Wij geloven in de meerwaarde van de bundeling van deze disciplines en bewijzen dit elke dag weer. We worden uitgedaagd door telkens nieuwe vraagstukken en het vinden van passende antwoorden hierop. Door specialismen in eigen huis en een groot netwerk van vaste partners zijn wij in staat om state-of-the-art producten te ontwikkelen en te produceren. Tenslotte heeft de onderneming maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Voor ons een vanzelfsprekendheid in ons dagelijkse doen en laten.

TMX
Onder de naam TMX vinden alle activiteiten plaats op het gebied van smart telecontrol. TMX is een universeel, open en smart telecontrolsysteem voor het op afstand beheren van technische installaties. TMX wordt bediend via internet (webbased) of via lokaal geïnstalleerde software. Betrouwbaarheid, veiligheid en bedieningsgemak staan hierbij voorop. TMX werkt met alle gangbare communicatietechnieken en wordt gebruikt om op afstand te meten, regelen, alarmeren, registreren en visualiseren. Jarenlange ervaring op dit vlak en een leidende positie in de watersector in Nederland maakt dat TMX zich ontwikkeld heeft tot een zeer betrouwbaar en gedegen systeem dat zijn sporen ruimschoots verdiend heeft. Dat betekent niet dat wij stil zitten. Integendeel; onze klanten die kritische processen beheren vragen continu om nieuwe mogelijkheden alsmede om een hoge graad van betrouwbaarheid en veiligheid. Dat daagt ons uit om telkens weer volgens de laatste stand der techniek een passende oplossing te kunnen bieden en te blijven innoveren.

YES-partner
Onder de naam YES-Partner opereren we als co-maker voor bijvoorbeeld OEM’s. Hierbij valt te denken aan besturingskasten en sub-assemblies. Hierbij kan YES-Partner van vraagstelling tot en met serieproductie een passend en concurrerend antwoord bieden. Dit doen we voor een diverse klantengroep en in voorkomende gevallen al meer dan 10 jaar lang als vaste partner.

Agile werken bij Kuipers Electronic Engineering B.V.

Kuipers Electronic Engineering B.V. heeft veel ervaring met het Agile werken. Binnen Kuipers Electronic Engineering B.V. wordt er gewerkt volgens de Agile methode Scrum. Scrum is onder de verschillende Agile methodes de meest gebruikt vorm voor softwareontwikkeling en projectmatig werken. Scrum is een waarde gedreven aanpak die ervoor zorgt dat het meest waardevolle wordt opgeleverd binnen de beperkingen van tijd en budget. De centrale vraag is niet meer 'zitten we op planning en binnen budget?' maar de centrale vraag is 'wat weerhoudt ons ervan om vandaag op te leveren naar onze klanten?'. Hierdoor krijgen projecten een focus op het creëren van klantwaarde (in plaats van het voldoen aan een planning). Het resultaat is een product dat alleen die functionaliteit bezit die echt waardevol is. Het resultaat is ook een product dat beter voldoet aan de behoeften van de klant, goedkoper is om te ontwikkelen, sneller is opgeleverd en van hogere kwaliteit is.

Adres

Internet
Bezoekadres
Houtkopersstraat 6
 
3334KD Zwijndrecht
Postadres
Houtkopersstraat 6
 
3334KD zw

Locatie