Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact
Contactpersoon

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
Logo van ENGIE Services
Organisatiepresentatie 

ENGIE Services  

Ver vooruit in duurzame technologie
ENGIE Services West Industrie

ENGIE Services West Industrie staat voor een technisch dienstverlener die u helpt innoveren. Van ontwerp en prefabricage tot en met realisatie en onderhoud & beheer. ENGIE Services heeft brede ervaring in markten als de (petro)chemie, de zware industrie, marine & offshore en food, en ondersteunt u bij het optimaliseren van al uw bedrijfsprocessen met doordachte technische totaaloplossingen. Op deze manier kunt u zich concentreren op uw primaire activiteiten.

Met expertise in hoofddisciplines Piping & Mechanical en Electrical & Instrumentation kunnen we voor u zowel mono- als multidisciplinaire activiteiten uitvoeren. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door verschillende specialismen, zoals: Lastechniek, Inbedrijfstelling en Hoogspanningsdiensten, Engineering en Industrial Automation en Technical Inspections & Solutions. Dit allemaal met een uitstekende reputatie op het gebied van veiligheid.

Onderdeel van ENGIE

ENGIE Services is een 100% dochter van ENGIE. ENGIE is één van de grootste energieleveranciers van de wereld en ontwikkelt haar activiteiten vanuit een businessmodel waarin duurzame groei centraal staat. Van daaruit wil ze de grote uitdagingen van deze tijd aangaan: een antwoord bieden op de behoefte aan energie, de bevoorradingszekerheid veilig stellen, de strijd aanbinden met klimaatveranderingen en het gebruik van natuurlijke rijkdommen optimaliseren.

ENGIE levert efficiënte en innovatieve oplossingen aan particulieren, overheden en ondernemingen dankzij een gediversifieerde gasbevoorradingsportefeuille, een flexibel productiepark met lage CO2-uitstoot en een unieke expertise in vier kernsectoren: vloeibaar aardgas, services op het gebied van energie-efficiëntie, onafhankelijke elektriciteitsproductie en milieudiensten.

SlideshowMedewerkers

René Nieuwenburg


J.A. Broere


Jeroen over de Vest


Video

Adres

Internet
Bezoekadres
Donker Duyvisweg 301
 
3316BL Dordrecht
Postadres
Postbus 59122
 
3008PC ROTTERDAM

Locatie

Bestanden

PDF document
PDF document 1,87 MB
10 mei 2016 10:05
PDF document
PDF document 1,62 MB
10 mei 2016 10:05

Links