Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact
Contactpersoon

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
Logo van Cordeel Nederland B.V.
Organisatiepresentatie 

Cordeel Nederland B.V.  

Cordeel Nederland B.V. is een algemeen bouwbedrijf werkzaam in voornamelijk de utiliteitsbouw. Cordeel Nederland B.V. heeft zijn hoofdvestiging in Zwijndrecht en een tweede vestiging voor de regio Zeeland is gevestigd in Vlissingen. Cordeel Nederland B.V. realiseert een omzet van ca. 50 miljoen euro per jaar en kan hierbij rekenen op de inzet van 75 medewerkers. Cordeel Nederland B.V. is de Nederlandse dochter van de groep Cordeel, een Belgisch familiebedrijf actief in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Bulgarije.
De groep stelt meer dan 700 mensen te werk en realiseert een jaaromzet van 260 miljoen euro. Cordeel Nederland B.V. startte begin jaren tachtig op de Nederlandse markt, aanvankelijk om internationale klanten van de groep Cordeel in Nederland te kunnen dienen. Om de groei van Cordeel Nederland B.V. te ondersteunen, besloot de groep Cordeel eind jaren negentig Cordeel Nederland B.V. op zoek te gaan naar een gevestigd Nederlands bouwbedrijf, zo werd in 1999 het bedrijf Mabuwat BV overgenomen. Sinds 2000
ontwikkelde Cordeel Nederland B.V. zich verder tot een volledig autonoom middelgroot bouwbedrijf op de Nederlandse markt. 

Cordeel Nederland B.V. is onder andere gespecialiseerd in de bouw van:

-Distributiecentra
-Tankparken
-Industrie
-Kantoren
-Waterbouwkundige werken en civiele bouw
-Zorgsector

SlideshowVideo

Adres

Internet
Handelsregister
Adres
Lindtsedijk 22
 
3336LE Zwijndrecht

Locatie