Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact
Contactpersoon

De Heer P.h. De Goede

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
Logo van De Goede Vastgoedonderhoud
Organisatiepresentatie 

De Goede Vastgoedonderhoud  

DUURZAAM DENKEN, DURVEN EN DOEN!
We houden van ons vak en laten uw vastgoed weer stralen!
De Goede houdt niet alleen gelijke tred met de laatste ontwikkelingen, wij zijn ze graag vóór. Daarom stellen wij de hoogste eisen aan onszelf en zijn pas tevreden als we resultaten behalen waarvan onze opdrachtgevers volop kunnen profiteren. Duurzaam denken, durven én doen, zo noemen wij dat.

We maken heldere afspraken vooraf. We plannen en calculeren op basis van zorgvuldige opname en inspectie. En we leggen functionele eisen vast in vooraf vastgestelde prestatie-eisen. We hanteren de richtlijnen van de RGS/KiB methodiek en de eisen van het nieuwe VGO-keur. Wij laten uw vastgoed weer stralen, nu en in de toekomst! Het schilderen zit ons immers in het bloed.

De Goede Vastgoedonderhoud is sinds 1931 onder de naam De Goede Schilders uitgegroeid tot een begrip. Vanuit onze vestigingen in Vlaardingen en Dordrecht hebben vakmensen zich continu ingezet voor integraal onderhoud aan onroerend goed.

Resultaat Gericht Samenwerken
Dat gebeurt nog steeds. Maar anders. Want in de afgelopen jaren groeide het besef dat er veel anders kan en moet. Nieuwe ontwikkelingen als Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) volgens de Kwaliteit in Balans methodiek (KiB) en ketensamenwerking werden ontwikkeld en geïmplementeerd.

Verbeteringen in plannen, calculatie en kwaliteit werden doorgevoerd en vastgelegd in een resultaatgericht onderhoudsplan. Hierdoor kreeg de organisatie een grotere vrijheid om zelf de onderhoudsactiviteiten van integraal onderhoud aan vastgoed technisch en financieel optimaal beheersbaar te realiseren.

Dat betekent dat wij alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan onroerend goed aanpakken. Samen met onze ketenpartners. Onder onze nieuwe naam De Goede Vastgoedonderhoud zijn wij voor onze opdrachtgevers het aanspreekpunt voor alle werkzaamheden aan onroerend goed. Zo nemen wij u elke zorg uit handen en streven wij met ons vastgoedonderhoud naar continuïteit en het minimaliseren van risico’s.

Als opdrachtnemer stellen wij op basis van de gezamenlijk bepaalde prestatie-indicatoren het scenario voor de rest-exploitatie vast. Bepaalde taken en verantwoordelijkheden worden verlegd naar het onderhoudsbedrijf. En omdat deze werkwijze deel van onze identiteit uitmaakt, kent u ons voortaan als:

De Goede. Beter in vastgoedonderhoud!

Slideshow

Adres

Internet
Handelsregister
Bezoekadres
Jan Valsterweg 61
 
3315LG Dordrecht
Postadres
Postbus 214
 
3130AE VLAARDINGEN

Locatie

Links

Trefwoorden