Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact
Contactpersoon

Peter de Graaf

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
Logo van I4-YOU Business Solutions
Organisatiepresentatie 

I4-YOU Business Solutions  

Office365/SharePoint experts met échte oplossingen
I4-YOU Business Solutions is een dynamische onderneming van enthousiastelingen. Veel kennis en ervaring in huis op het gebied van ICT. Altijd redenerend vanuit de business adviseren wij u op maat en maken de vertaalslag naar passende en werkende ICT-oplossingen. In het brede vakgebied van ICT ligt ons specialisme bij SharePoint en Office365. Van daaruit fungeren wij niet alleen als Competence Center maar pakken wij klantspecifieke projecten aan en hebben wij een aantal onderscheidende producten ontwikkeld. Altijd met een sterke focus op de business, efficiency en resultaatgerichtheid, want daar gaat het om.

 

Eén van de onderscheidende producten is Easy2Meet, onze oplossing om het vergaderproces binnen organisaties efficiënter en volledig digitaal te laten verlopen. Uniek aan deze oplossing is de eenvoud van de gebruikersinterface en het feit dat de eigen Outlook mailomgeving centraal staat; er zijn dus geen aparte programma's en/of agenda's meer nodig om al uw vergaderingen te kunnen raadplegen.

 

Een andere specifiek product is het social intranet VALO. Een product vanuit ons partnership met Blue Meteorite. Volledig Cloudready, maar zo u wilt ook on premises beschikbaar.

 

Wij denken vanuit de 4 i's: Imagine, Implement, Innovate and Intelligence; in het Nederlands: Dromen, Doen, Innovatie en Intelligentie. Daar draait het om in uw en onze ontwikkeling. Vanuit die achtergrond zetten wij ons met passie in om uw ambitie en uitdaging te realiseren.

Slideshow

Medewerkers

Peter de Graaf


Huibert de Hek


Jacco van Geemert


Video

Adres

Telefoon
06 51 49 31 19
E-mail
Internet
Handelsregister
Bezoekadres
Maasboulevard 84
 
3335ML Zwijndrecht
Postadres
Refter 46
 
3335DL Zwijndrecht

Locatie

Bestanden

PDF document
PDF document 575,54 KB
22 april 2016 16:36
PDF document
PDF document 1,14 MB
22 april 2016 16:34
PDF document
PDF document 2,78 MB
7 januari 2012 08:57
PDF document
PDF document 2,12 MB
22 april 2016 16:27

Links

Trefwoorden