Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Industriedag
Personen
Organisaties
Vacatures
CV's
WDeals
Mijn WD
Contact
Contactpersoon

Peter de Graaf

 
Logo van I4-YOU Business Solutions
Organisatiepresentatie 

I4-YOU Business Solutions  

IT experts met échte oplossingen
I4-YOU - De 4 peilers.
Organisaties zijn voortdurend in beweging. Strategie & beleid, procesoptimalisatie, herstructurering, cultuurverandering, automatisering en stuurmechanismen. Zomaar een paar thema's die dan belangrijk zijn. I4-YOU ondersteunt bij de overdenking, ontwikkeling en uitvoering van uw plannen. Zodat u komt tot een efficiënte, rendabele bedrijfsinrichting en oplossingen die uw onderneming blijvend succesvol maken.

I4-YOU - Waarmee wij u kunnen helpen!
I4-YOU heeft ruime ervaring met grootschalige, complexe projecten. Er is specifieke IT-expertise op het gebied van SharePoint, CRM, ERP, Tracking & Tracing, RFID en Web. Verder is er veel ervaring met verandermanagement. Immers, mensen maken het verschil! Uitdagend om daar mee om te gaan.

In veel situaties is leiding gegeven aan de vertaling van strategie naar beleid. Uitdagende projecten zijn met succes afgerond: van fusie/overname tot de invoering van geavanceerde distributiesystemen; ons portfolio zenden wij u graag toe.

I4-YOU kent geen uniforme aanpak. Ieder bedrijf is uniek, vraagt om een specifieke benadering en een oplossing op maat. Onze aanpak daarbij? Scannen, analyseren en oplossen. Geen ellenlange verhandelingen, maar to-the-point rapportage. Het geeft u inzicht in de status van uw onderneming, over de haalbaarheid van uw plannen, doelstellingen en projecten. De meeste ervaring van I4-YOU ligt in de maritieme sector, proces- en productie-industrie, tuinbouw en in de zorg.

I4-YOU is een bijzonder adviesburo. Het gaat ons namelijk niet slechts om het advies, maar vooral om succesvolle oplossingen. 'Samen Succesvol' is daarbij ons motto.

Eén van de recente ontwikkelingen is dat wij onder de naam KONNEKTIT oplossingen gebaseerd op SharePoint in de markt zetten. Dit doen we enerzijds als SharePoint competence center en anderzijds door het leveren van kant-en-klare producten. Meer weten? Check onze website www.konnektit.nl.

Slideshow

Medewerkers

Peter de Graaf

Directie
Directeur/Organisatie
Huibert de Hek

Consultancy
Business Consultant/SharePoint
Jacco van Geemert

Consultancy
Business Consultant/Groupware
Martin Meulendijk

Directie
Partner/Senior Consultant

Video

Adres

Telefoon
06 51 49 31 19
E-mail
Internet
Handelsregister
Bezoekadres
Maasboulevard 84
 
3335ML Zwijndrecht
Postadres
Refter 46
 
3335DL Zwijndrecht

Locatie

Bestanden

PDF document
PDF document 575,54 KB
22 april 2016 16:36
PDF document
PDF document 1,14 MB
22 april 2016 16:34
PDF document
PDF document 2,78 MB
7 januari 2012 08:57
PDF document
PDF document 2,12 MB
22 april 2016 16:27

Links

Trefwoorden