Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact
Contactpersoon

Adriaan Broere

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
Logo van Valk Welding B.V.
Organisatiepresentatie 

Valk Welding B.V.  

The strong connection
Valk Welding ontwikkelt en levert robotiseringssystemen voor de lasproductie, gericht op een flexibele productie van kleine tot middelgrote series.  Met de verkoop en installatie van meer dan 2.000 industriële robots en een maandelijkse levering van meer dan 600 ton massieve lasdraad behoort Valk Welding tot één van de grootste onafhankelijke leveranciers op dit gebied in Europa. Met haar ruime kennis en ervaring op het gebied van robot- en lastechniek levert Valk Welding totaaloplossingen die leiden tot een sterke productiviteits- en rendementsverhoging. 

Vanuit haar hoofdkantoor in Alblasserdam (Nederland) en eigen vestigingen in België, Frankrijk, Tsjechië en Denemarken, bedient Valk Welding de gehele Europese metaalindustrie met verkoop, training, support en service.Voor de ontwikkeling van custom build lasrobotsystemen beschikt Valk Welding over eigen engineers met specialismes in automatisering en softwareontwikkeling. De assemblage van alle robotsystemen is geconcentreerd in Alblasserdam, waar ook trainingen worden verzorgd voor operators en programmeurs.

The strong connection. Dat is waar Valk Welding voor staat. Een sterke binding met zowel de klant, leverancier als de medewerkers van Valk Welding.  Wij ondersteunen onze klanten met hun lasproductie middels de levering van (las)robots, machines en consumables om materialen met behulp van lastechniek te verbinden.

Het zit in onze DNA om de klantbehoefte centraal te stellen en samen een langdurige relatie op te bouwen op basis van partnerschip. De opbrengst is dat je samen tot de beste oplossing komt, waarbij je als leverancier snel kunt schakelen en als klant geen kostbare tijd verliest.

Valk Welding heeft sinds enkele jaren ook een sterke verbinding met het onderwijs en investeert daarmee actief in nieuw talent dat later collega of klant kan worden. Kortom Valk Welding werkt aan een sterke connectie met de hele keten!

SlideshowVideo

Adres

Telefoon
078 - 691 70 11
Fax
078 - 691 95 15
E-mail
Internet
Handelsregister
Bezoekadres
Staalindustrieweg 15
 
2952AT Alblasserdam
Postadres
Postbus 60
 
2950AB Alblasserdam

Locatie

Bestanden

PDF document
PDF document 2,51 MB
10 november 2015 10:54
PDF document
PDF document 3,29 MB
10 november 2015 10:54

Links

Trefwoorden