Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Ontmoet nieuw talent; dit is uw kans!

 
12 september 2012
Op woensdag 12 september vindt de Maritime InnovationExperience plaats in de Sportboulevard Dordrecht. Proeftuin Maritieme Innovatie brengt op dit carrière- en innovatie-evenement professionals enstudenten bij elkaar. Dit is uw kans om uw bedrijf te presenteren aan de werknemers van de toekomst!

Deel kennis tijdens Maritime Innovation Experience en denk tijdens SpeedSolving-sessies samen met studenten na over innovatievraagstukken. Op de ?Innovatiemarkt? kunt u uw bedrijf presenteren. Dit is de plek om openstaande vacatures te promoten en in contact te komen met talentvolle studenten.
Op het evenement worden minimaal 150 studenten verwacht van verschillende maritieme opleidingen, maar ook van andere technische en commerciële opleidingen.

Programma
Klik hier voor het programma.

Deelnemers
Bekijk hier welke bedrijven deelnemen.

Aanmelden
Wilt u erbij zijn? Meldt u dan vóór 10 augustus 2012 aan.
Deelname aan de ?Innovatiemarkt? is dankzij EU-ondersteuning kosteloos en inclusief:
?    Vloerruimte, naar eigen wens in te richten
?    Catering (alle drankjes, een lunch per persoon en hapjes tijdens de netwerkborrel)
?    Eén parkeerplaats (uitrijkaart)
Let op: er zijn geen stands aanwezig, u krijgt enkel vloer. De Innovatiemarkt heeft daardoor een open uitstraling en u kunt uw presentatie naar eigen creativiteit vormgeven.

Meer informatie
Voor meer informatie over deelname aan de ?Innovatiemarkt? kunt u contact opnemen met Linda te Veldhuis, public relations Scheepsbouw Nederland
E: lve@scheepsbouw.nl of T: (010) 44 44 333. Voor meer informatie over de Proeftuin Maritieme Innovatie kunt u contact opnemen met Annewieke Baank E: ab@hme.nl of T: (010) 44 44 333.
****
Proeftuin Maritieme Innovatie
De Maritime Innovation Experience is een project van Proeftuin Maritieme Innovatie. De Proeftuin Maritieme Innovatie is geïnitieerd door Werkgeversvereniging Drechtsteden. Het programma stelt zich ten doel de innovatiekracht van MKB bedrijven in de regio Drechtsteden te bevorderen door innovatiekrachten te bundelen. Bij de Proeftuin Maritieme Innovatie zijn de volgende brancheorganisaties en onderwijsinstellingen aangesloten: EICB, Scheepsbouw Nederland, Werkgeversvereniging Drechtsteden, Hogeschool Rotterdam, Da Vinci College, IN Holland Delft, Hogeschool voor de Zeevaart Rotterdam. Het projectmanagement van de Proeftuin Maritieme Innovatie wordt uitgevoerd door HME. Kijk voor meer informatie op www.proeftuinmaritiemeinnovatie.nl

EU-ondersteuning
De Proeftuin Maritieme Innovatie investeert in uw toekomst. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Bron
HME

PDF document
PDF document 93,21 KB
30 juli 2012 10:20