Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Maritime Innovation Experience

 
Maritime Innovation Experience:
Workshops & Lezingen


Doe uw voordeel met de kennis van studenten!

Studenten hebben een bron van kennis over allerlei innovatieonderwerpen. Tijdens de Maritime Innovation Experience, op woensdag 12 september in Sportboulevard Dordrecht, delen studenten tijdens workshops en lezingen hun actuele en diepgaande onderzoekkennis met u. Benieuwd naar hun vernieuwende ideeën? Schrijf u dan hier in voor de workshops en lezingen.Studenten van (maritiem-)technische en commerciële opleidingen geven de workshops en lezingen. In het kader van hun opleiding hebben zij onderzoek gedaan naar de onderwerpen die aan bod komen in de workshops.

Programma
Klik hier voor het complete programma.

Vraag en aanbod
Zoekt u studenten die zich voor uw bedrijf gaan verdiepen in innovatievraagstukken of voor een stage? Bied uw opdracht dan aan op de ?Vraag-en Aanbodmarkt? tijdens de Maritime Innovation Experience. Download hier het aanbodformulier en vul het in. Dan zorgen wij dat uw aanbod op het evenement te zien is. Graag uiterlijk 7 september retourneren aan Linda te Veldhuis, lve@scheepsbouw.nl.

Innovatiemarkt en netwerkborrel
40 maritieme bedrijven tonen hun innovatieve karakter op de Innovatiemarkt tijdens de Maritime Innovation Experience. Naast de workshops en lezingen vormen de Innovatiemarkt en de netwerkborrel de ideale omgeving om enthousiaste collega?s en studenten te ontmoeten.

Deelnemen & meer informatie
Deelname is gratis. Klik hier om u in te schrijven voor de workshops, lezingen en netwerkborrel. Voor meer informatie over de Maritime Innovation Experience kunt u contact opnemen met ondergetekende via T: 010 4444 333 of E: ab@hme.nl of met Linda te Veldhuis, public relations Scheepsbouw Nederland, via T: 010 4444 333 of E: lve@scheepsbouw.nl.

Proeftuin Maritieme Innovatie
De Maritime Innovation Experience is een project van Proeftuin Maritieme Innovatie. De Proeftuin Maritieme Innovatie is geïnitieerd door Werkgeversvereniging Drechtsteden. Het programma stelt zich ten doel de innovatiekracht van MKB bedrijven in de regio Drechtsteden te bevorderen door innovatiekrachten te bundelen. Bij de Proeftuin Maritieme Innovatie zijn de volgende brancheorganisaties en onderwijsinstellingen aangesloten: EICB, Scheepsbouw Nederland, Werkgeversvereniging Drechtsteden, Hogeschool Rotterdam, Da Vinci College, IN Holland Delft, Hogeschool voor de Zeevaart Rotterdam. Het projectmanagement van de Proeftuin Maritieme Innovatie wordt uitgevoerd door HME. Kijk ook op www.proeftuinmaritiemeinnovatie.nl

EU-ondersteuning
De Proeftuin Maritieme Innovatie investeert in uw toekomst. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Wij zien u graag op 12 september!

Met vriendelijke groet,

Annewieke Baank
projectmanager innovatie HME