Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Industriedag
Personen
Organisaties
Vacatures
CV's
WDeals
Mijn WD
Contact
 
 

IT Masterclass - Privacy & informatiebeveiliging

 
13 november 2018
LET OP: Deze bijeenkomst wordt tot nader order uitgesteld. U ontvangt hier bericht over.
De kop is er af en de 1e bijeenkomst over Blockchain is achter de rug. Wij zijn bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, concrete toepassing gezien en mooie interactie met elkaar over techniek en toepassing. Geslaagd dus.

De volgende bijeenkomst gaat over Privacy & informatiebeveiliging. Een onderwerp waarmee wij dit jaar zijn en worden overstelpt. D-day 25 mei is achter de rug, verwerkersovereenkomsten zijn op orde en klaar ermee. Ja; denkt u dat echt? Het begint nu pas en laat daar geen boete-offensief van de autoriteit voor nodig zijn om ermee aan de gang te gaan.

Tijdens de volgende bijeenkomst van 13 november a.s. leggen Steven Verkaart, EDP auditor bij Hoek en Blok en specialist als het gaat om dit thema, en Richard Fransen, senior consultant bij I4-YOU en specialist als het gaat om het inzetten van relevante tooling, uit hoe u verder komt met het continu monitoren van uw Informatie & Privacybeleid.

Graag nodigen wij u voor deze 2e Masterclass uit. Deze vindt plaats op de locatie van Hoek & Blok in Sliedrecht. Aanvang om 16.00u; inloop vanaf 15.30u.
Aanmelden kan tot 1 week voorafgaand via een mail naar wd@werkgeversdrechtststeden.nl of bij één van de initiatiefnemers:

Wico van Helden wvanhelden@wididi.com +316 4936 0954
Peter de Graaf peter@i4-you.com +316 5149 3119


Over de WD Masterclasses
Technologische ontwikkelingen komen in rap tempo op de markt, maar wat heb je er aan en leidt het wel tot effectiever werken? Niet alles en voor iedereen verschillend, maar er liggen de nodige kansen! Maar, het gaat wel snel en dat schrikt ondernemers af. Daar ligt juist de uitdaging om toch en met een open mind te kijken wat er op ons allemaal af komt. Want 1 ding is wel duidelijk: de IT-motor draait op volle toeren.

Om je als ondernemer of IT-hoofdverantwoordelijke te helpen de ontwikkelingen te begrijpen en in de context te plaatsen, zijn wij met IT Masterclasses gestart. Een serie van bijeenkomsten, laagdrempelig van aard, waar een IT-specialist in gaat op een specifiek onderwerp. Zodanig dat je hier het fijne van komt te weten en de toepassing voor de eigen organisatie op waarde kunt schatten. In normale mensentaal en duidelijke toepassingen. Kortom je hoeft zeker geen techneut/ontwikkelaar te zijn om deze classes bij te wonen!

Wij zitten nog in de opstartfase en zoeken naar de juiste format. Doelstelling is om met een kleine groep van 15-20 personen maandelijks een masterclass te houden; de ondergrens voor het doorgaan van een sessie ligt op 10 deelnemers.