Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Industriedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

IT Masterclass - Blockchain

 
16 oktober 2018
Het nieuwe IT-initiatief vanuit de Werkgevers Drechtsteden
Afgelopen weekend lekker bijgekomen van de werkweek en kunnen reflecteren op de Industriedag van afgelopen donderdag? Wat een inspirerende sprekers; stuk voor stukken feiten, wetenswaardigheden en ervaring waar wij wat mee kunnen.

‘Nou, ja, dat zeg je nu wel, maar Yuri van Geest gooide wel heel veel op tafel waarvan ik de essentie niet weet’. Artificial Intelligence, Blockchain, Machine Learning, Quantum, Bots, Singularity, zomaar een paar thema’s die kort aan bod kwamen en die toekomst gaan bepalen. Thema’s die bij menigeen de wenkbrauwen doen fronsen, maar die echt op eenieder van ons afkomen. En dat is dichterbij dan wij denken!

Juist daarom starten wij de IT Masterclasses, om u op een heldere en eenvoudige wijze uitleg te geven waar het om gaat. Zodanig dat je hier het fijne van komt te weten en de toepassing voor de eigen organisatie op waarde kunt schatten. In normale mensentaal en met duidelijke voorbeelden. Nogmaals, je hoeft zeker geen techneut/ontwikkelaar te zijn om deze classes bij te wonen.

De IT Masterclasses starten in oktober, steeds op een dinsdag om 16.00u, duren 1 tot max. 1,5 uur en sluiten af met een snack en drankje.

De eerste It Masterclass wordt gehouden op 16 oktober vanaf 16.00 uur op de vierde verdieping in de Duurzaamheidsfabriek aan de Leerparkpromenade 50 in Dordrecht.  Thema van de eerste sessie is Blockchain, de technologie die de wereld radicaal verandert. Blockchain wordt steeds meer bestempeld als een technologie die verschillende businessmodellen op zijn kop gaat zetten. Het heeft de potentie om zich te ontwikkelen tot de grootste technologische revolutie sinds de opkomst van het internet.

Blockchain

We hebben Perry Smit, coauteur van het boek "Blockchain, de technologie die de wereld radicaal verandert" en Pim Voets, van V-ID Blockchain Validatie bereid gevonden om op de WD IT MasterClass een introductie over Blockchain te geven.

De voorlopige agenda ziet er als volgt uit:

2018
- 16 oktober - Blockchain: Perry Smit (KVK) en Blockchain in de praktijk: Pim Voets (V-ID)
- 13 november Privacy & informatiebeveiliging - Steven Verkaart (Hoek en Blok) en Richard Fransen (I4-YOU)
- 11 december Efficiënter Vergaderen - inleider volgt nog

2019
- 15 januari Slimmer werken met O365 - inleider volgt nog
- 12 februari Bots en de impact daarvan - Henry van Olst (Seefore)
- 12 maart Machine Learning - inleider volgt nog
- 9 april onderwerp volgt nog - inleider volgt nog
- 14 mei onderwerp volgt nog - inleider volgt nog

Aanmelden voor deelname kan via een mail naar wd@werkgeversdrechtststeden.nl.

Voor meer informatie:
Wico van Helden wvanhelden@wididi.com +316 4936 0954
Peter de Graaf peter@i4-you.com +316 5149 3119