Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Digital Mainport Lunch - 9 mei 2019

 
9 mei 2019
Donderdag 9 mei, 12:00-1400, Duurzaamheidsfabriek Dordrecht
Digital Mainport Drechtsteden is het Drechtsteden initiatief om op basis van de bestaande digitale nieuwe toepassingen te ontwikkelen, testen, optimaliseren, en op te schalen. Denk daarbij aan toepassingen voor veilige communicatie, smart city, e-facturatie, sensor oplossingen. Om specifieke toepassingen te realiseren wordt per branche gezocht naar samenwerkingsvormen en toepassingen. Vraag, aanbod, ideeën en oplossingen worden daarbij actief gematched door de projectleider. Doel is complexe technische zaken zo eenvoudiger, een soort digitale "Drechtstekker".

Ontwikkelingen gaan snel en zijn in de opstartfase vaak verkennend en beperkt gestructureerd. De komende periode worden onder andere een tweetal "Digital Mainport Lunches" georganiseerd. De eerste is gepland op donderdag 9 mei a.s. van 12:00 - 14:00. HBO Drechtsteden is de gastheer. Locatie is de Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50 in Dordrecht. Aanmelding en deelname is kosteloos en kan per e-mail naar info@drechtstekker.nl .

Tijdens de sessie Projectleider Hans Uithol neemt ons mee in de lopende activiteiten en wordt op basis van de input van de deelnemers projecten geconcretiseerd. U bent van harte uitgenodigd!