Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Uitnodiging Ondernemersontbijt 25 mei 2011

 
   
     
  Uitnodiging Ondernemersontbijt 
‘Veilig ondernemen onder de rook van Moerdijk’
 
  25 mei 2011  
 


Beste ondernemer,

Burgers, ondernemers en overheid: allen hebben een belangrijk aandeel in veiligheid. Dat bleek afgelopen januari wel, toen er een grote brand woedde in een chemieconcern in onze naburige gemeente Moerdijk.

Maar: Wat verstaan we onder veiligheid? Wat is het verschil tussen veiligheid en het gevoel van veiligheid? Hoe kan veiligheid worden gegarandeerd? Wat zijn de rollen van ondernemers en gemeente? Wat hebben we geleerd van het incident in Moerdijk? Wat kunnen we van elkaar leren?

Vragen die centraal staan tijdens het Ondernemersontbijt op woensdag 25 mei aan boord van De Tourmalijn. Omdat ik er van overtuigd ben dat ook u een bijdrage kunt leveren aan deze bijeenkomst, nodig ik u hierbij van harte uit voor dit ontbijt. Het programma is toegespitst op grote en kleine ondernemers.

Tijdens het ontbijt zal Dordtenaar Antoin Peeters als gespreksleider vragen naar meningen en standpunten over veiligheid. Antoin is bekend van RTL Nieuws en RTL Z en deed live verslag van de gebeurtenissen in Moerdijk ten tijde van de brand. Peter Bos, directeur Veiligheidsregio ZHZ en verantwoordelijk voor de coördinatie van de brand in Moerdijk en Kijfhoek, zal aanwezig zijn voor een inhoudelijke toelichting. Uiteraard is er tijdens het ontbijt volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Ferdinand van den Oever (directeur Havenschap Moerdijk) zal ook aanwezig zijn met een inhoudelijke bijdrage. Hij maakt als oud-wethouder in Dordrecht dan tevens van de gelegenheid gebruik om afscheid te nemen van de Dordtse ondernemers.

Zelf maak ik als nieuwe wethouder Economische Zaken graag kennis met de Dordtse ondernemers en hoop u dan ook van harte op woensdag 25 mei aan boord van de Tourmalijn te mogen begroeten!
Ik wens u goede zaken toe en zie u graag op woensdag 25 mei!

Met vriendelijke groet,

Jasper Mos
Wethouder Economische Zaken

Datum: Woensdag 25 mei 2011
Tijd: Van 7:30 tot 9:45 uur
Locatie: Evenementenschip De Tourmalijn
Vertrek: Lange Wantijkade, Dordrecht (8:00 uur)
 

Programma

7.30 uur 
Inloop De Tourmalijn, koffie staat klaar

8.00 uur 
Welkomstwoord door wethouder Jasper Mos
Vertrek boot aan Lange Wantijkade
Start ontbijt met inhoudelijk programma onder leiding van Antoin Peeters

8.30 uur 
Napraten en netwerken

9.45 uur 
Aankomst boot aan Lange Wantijkade

Aanmelden

U kunt zich tot 22 mei aanmelden via dordtonderneemt@dordrecht.nl.

Meld u zich snel aan, het aantal plaatsen is beperkt. Voor vragen kunt u contact opnemen met Marco Hanegraaff: (078) 770 4946. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Het Ondernemersontbijt is een initiatief van de gemeente Dordrecht en wordt ondersteund door Kamer van Koophandel, Werkgevers Drechtsteden, Dordrechtse Ondernemersvereniging, Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden, Women@Business, Vrouwennetwerk Drechtsteden en Turkse Ondernemers
Vereniging Drechtsteden.