Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Herinnering WD Café bij Innercity Hotel Dordrecht

 
     
     
  Herinnering WD Café bij Innercity Hotel Dordrecht  
  19 mei 2011  
 
19 mei is het weer zo ver: het WD Café!
Het WD Café is een laagdrempelige binnenloop-bijeenkomst waarbij vrijblijvend, onder het genot van een drankje, genetwerkt kan worden. Het WD Café vindt ongeveer om de twee maanden plaats.


Het volgende WD Café zal gehouden worden op donderdag 19 mei in het InnerCity Hotel, Johan de Wittstraat 35-37 in Dordrecht. 
U bent van harte welkom van 17.00 tot 19.00 uur.

Al bijna 14 jaar is Stichting De Plint een baanvaardigheidscentrum op de begane grond van de Short Stay Facility in Wielwijk. Het doel is om mensen, die door uiteenlopende oorzaken, een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, een werkervaring- of stageplaats aan te bieden. 

Nadat de vorige pachters van het hotel aan de Johan de Wittstraat er mee stopten, is Stichting de Plint de uitdaging aangegaan om ook hier een leerwerkbedrijf te starten. De goedkeuring daarvoor van het kenniscentrum is al binnen. Zij hopen ook hier mensen klaar te stomen voor een betaalde baan in het horecavak. Het betreft een modern design hotel in een klassiek Dordts pand, voorzien van alle moderne gemakken. In de korte tijd dat zij er zitten lopen de zaken uitstekend en zij willen u daar graag deelgenoot van maken!

Mocht u zelf belangstelling hebben om iets bijzonders over uw bedrijf te vertellen tijdens een WD café dan kunt u dit aangeven door een email te sturen aan het secretariaat: wd@werkgeversdrechtsteden.nl.
Van belang is om te weten dat het praatje hooguit 10 minuten mag duren en uit de losse pols, dus geen fraaie power point presentaties want de nadruk ligt tijdens het WD café op het netwerken.

Bij deze bijeenkomsten kunt u vrij binnenlopen en u hoeft zich niet van te voren aan te melden.

Tot ziens op 19 mei!

Met vriendelijke groet,

Secretariaat
Werkgevers Drechtsteden