Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Herinnering Algemene Ledenvergadering 31-5

 
     
     
  Herinnering Algemene Ledenvergadering  
  31 mei 2011  
 
Hierbij delen wij u mede, dat de Algemene Ledenvergadering van de Werkgevers Drechtsteden gehouden zal worden op:

Dinsdag 31 mei 2011, aanvang 16.00 uur bij Valk Welding, Staalindustrieweg 15 in Alblasserdam

Valk Welding is een toonaangevende leverancier van producten en diensten op het gebied van industriële robotisering en lastechniek. Met vijftig jaar ervaring is Valk Welding één van de meest ervaren spelers op de markt. Met name het jaar 1978 is in grote mate bepalend geweest voor het huidige succes. In dit jaar werden de eerste lasrobots geïntroduceerd in Nederland en België. In 2001 werden de eerste grote stappen naar internationalisering gezet met het opzetten van een eigen vestiging in Denemarken. Vanaf dan gaat het snel: een jaar later volgt een vestiging in Frankrijk en in 2004 een vestiging in Tsjechië. In 2008 opent Valk Welding ook een vestiging in Denemarken. Buiten de eigen vestigingen in verschillende landen worden ook robotsystemen verkocht in China, Ierland, Polen en Turkije.

Valk Welding behoort tot de marktleiders op het gebied van robot- en lastechniek in Europa. De gerealiseerde projecten lopen uiteen van 'eenvoudige' robotsystemen tot en met complexe installaties met meerdere robots, offline programmering, custom made software, de benodigde randapparatuur en beveilingscomponenten. Ze zijn uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van lasconsumables in Europa. Zo levert Valk Welding B.V. maandelijks ruim 500 ton (massieve) lasdraad.

Valk Welding heeft een toonaangevend demonstratie- en scholingscentrum voor industriële robots. Tijdens de bedrijfsrondleiding zullen we hier een kijkje nemen en kunt u de robots aan het werk zien. Daarnaast zullen we de assemblage ruimtes bezichtigen waarin altijd diverse lasrobot systemen zijn opgebouwd. Bij Valk Welding wordt veelhoogwaardige techniek samengevoegd tot een werkend robot systeem bestaande uit electra, software en mechanische componenten.


Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:

15.45 uur: Ontvangst van de gasten met koffie en thee.

16.00 uur: Welkom door de voorzitter, Teun Muller.

16.05 uur: Presentatie door Remco Valk, Algemeen Directeur Valk Welding

16.15 uur: Bedrijfsrondleiding

16.45 uur: Ledenvergadering

17.45 uur: Netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

19.00 uur: Einde programma


Ik denk een uiterst interessante middag waarbij ik velen van u hoop te ontmoeten.

M.b.t. parkeren kunt u het beste eerst naar Staalindustrieweg 29 toe rijden en daar uw auto parkeren. Indien het terrein hier vol is dan zijn er nog een paar plaatsen op Staalindustrieweg 15.

U kunt zich aanmelden voor dit interessante bedrijfsbezoek via de mail, wd@werkgeversdrechtsteden.nl of via de website www.werkgeversdrechtsteden.nl.

Tot ziens op 31 mei aanstaande!

https://spheres.crowfile.com/wd/content/Agenda ledenvergadering 31Mei.doc">Bijgaand de agenda