Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Nieuwsflits 14-06-2011

 
     
     
  Nieuwsflits  
  14 juni 2011  
 
Onterechte aanslag SVHW

Door een paar ondernemers ben ik erop geattendeerd dat zij van het SVHW een onterecht aanslagbiljet over het jaar 2010 hebben ontvangen. Deze aanslag is door de meeste bedrijven al in 2010 betaald. Na telefonisch contact is gebleken dat er een systeemfout is gemaakt en is e.e.a. gecorrigeerd!

Zoals het er nu naar uitziet, is dit bij meer dan 1 bedrijf gebeurd. Ik wil u er bij deze op attenderen alert te zijn op deze aanslagen en zonodig aan de bel te trekken.Sponsoring Industriedag 2011
Het is niet mijn hobby u om geld te vragen maar er is me wel alles aan gelegen er weer een fantastische Industriedag van te maken. Naast de prachtige locatie die ik voor dit jaar heb vastgelegd, zijn de sprekers nagenoeg rond. Het viel niet meer weer een mooi sprekersforum bij elkaar te krijgen, gelet op het succes van de heren vorig jaar maar ik denk dat het toch weer gaat lukken. Als de laatste spreker bevestigd wordt, geef ik de namen aan u door.

We hebben dit jaar twee hoofdsponsoren: de gezamenlijke autodealers aan de Mijlweg en Krohne Altometer. Maar met deze bedragen ben ik er nog niet. We maken ieder jaar een mooi programmaboekje waarin naast gegevens over het programma en de sprekers er voldoende ruimte is voor advertenties van de leden. Graag doe ik een beroep op u of we uw advertentie in het boekje mogen opnemen. https://spheres.crowfile.com/wd/content/Formulier-advertentie progr boekje 2011.doc">Via deze link komt u op het aanmeldformulier waarop u een keuze kunt aangeven.
Zoals u weet, bestaat er ook de mogelijkheid om via een stand uw product of dienst aan de genodigden op te dag bekend te maken. Leuk is om dit te linken aan het thema van de Industriedag “De mens maakt het verschil”. Een mooi thema waar heel veel variaties op te bedenken zijn. 

Er zijn de laatste jaren al heel veel creaties bedacht om de aandacht mee te trekken zoals bijv. een prijsvraag, langsvarende reddingsboot met vlag van bedrijf, een logospel, touwtrektent, golfspel ed. Wie verzint er dit jaar weer eens iets anders? Ik help graag mee, tel. 078-6390033.. 

De boodschap is denk ik duidelijk. Ik heb nog ongeveer €10.000 nodig. Wilt u me helpen dit bedrag bij elkaar te krijgen?

Alvast weer reuze bedankt.
Vriendelijke dank.

Barbara Keuzenkamp