Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Reminder uitnodiging Dinnerdate 6 september

 
     
     
  Reminder uitnodiging Dinnerdate 6 september  
  16 augustus 2011  
 
Op basis van de vele positieve reacties organiseert de WD op 6 september voor de vijfde keer de Dinner Date en zal hiermee de traditie continueren. In drie groepen van ongeveer 25 personen dineert u op deze avond in drie verschillende restaurants. Ook de samenstelling van het gezelschap is wisselend per restaurant.

Het aperitief nuttigen wij gezamenlijk. Voor- en hoofdgerecht nuttigt u steeds in een wisselende kleine groep in een andere gelegenheid. Het dessert wordt wederom gezamenlijk genoten.

De afgelopen jaren hebben we de restaurants in Zwijndrecht en Dordrecht aangedaan. We zijn niet voor niets een Drechtsteden vereniging dus dit jaar is de keuze gevallen op Hendrik Ido Ambacht. Voorgaande jaren was het een verrassing welke restaurants er waren uitgeselecteerd. Aangezien er in Ambacht niet zoveel restaurants zijn, heeft het weinig zin om de namen van de restaurants vooraf niet prijs te geven.
Deelnemende restaurants zijn: De Heeren van Ambacht, Le Bistroquet en De Oude Haven. De restaurants liggen niet allemaal op loopafstand van elkaar. Wees niet bang, er hoeft niet gelopen te worden. Het vervoer op de avond regelen we met paardentrams.


Het programma ziet er als volgt uit:

~ Om 18.00 uur wordt u voor het aperitief en een hapje verwacht in de businessclub van
ASWH in het Sportpark Schildman aan de Reeweg 75 in Ambacht. U kunt daar ruim
parkeren.

~ Per paardentram naar de verschillende restaurants waar u tussen 19.15 uur en 21.00 uur
van een voorgerecht en een hoofdgerecht kunt genieten.

~ Rond 21.15 uur aankomst bij De Heeren van Ambacht voor het dessert en de koffie.

~ Einde van de avond rond 22.30 uur. Na afloop wordt u allemaal weer teruggebracht naar
uw auto.

Wij zouden het bijzonder plezierig vinden als wij u, al dan niet vergezeld van uw partner, tijdens deze avond tot onze gasten mogen rekenen.

Het maximale aantal deelnemers is 80. De kosten voor deze avond bedragen € 50,- per persoon, alles inclusief. Wilt u met ons Dinnerdaten? 

Geef u dan vóór 25 augustus op door overmaking van € 50,- per persoon op rekeningnummer 44.38.50.208 ten name van wd/dinner/naam deelnemer te Dordrecht o.v.v. de bedrijfsnaam. 
Ontvangst van de overmaking geldt als aanmelding.

In verband met de indeling, juiste persoonsgegevens en eventuele eet- en dieetwensen vragen wij u deze gegevens te mailen naar wd@werkgeversdrechtsteden.nl.

Wij kijken uit naar maandag 6 september! U ook?


Met vriendelijke groet,

Barbara Keuzenkamp
Werkgevers Drechtsteden