Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Informele Culturele avond mét partner op vrijdag 14 oktober

 
     
     
  Informele Culturele avond mét partner op vrijdag 14 oktober  
  26 augustus 2011  
 
Omdat we ons realiseren dat door de vakantieperiode niet iedereen direct de post ziet, attenderen we u er graag nogmaals op dat er op 14 oktober a.s. wederom een ontspannende avond door Werkgevers Drechtsteden voor u wordt georganiseerd, te weten de Culturele avond met partner in Schouwburg Kunstmin. Bij deze bieden wij u alsnog de gelegenheid om u aan te melden. De informatie erover treft u hierbij aan:

Ja, u ziet het goed. Ook dit jaar weer een uitnodiging voor een avond in Kunstmin en we hopen u dit jaar een plezier te doen met een voorstelling van de dol dwaze cabaretiers Ernesto & Marcellino en Wilfried Finkers. Het is de laatste jaren een goede gewoonte geworden om eens per jaar gezellig met elkaar een avond door te brengen in Schouwburg Kunstmin. Samen met Michael Schwab van Schouwburg Kunstmin heb ik het theaterprogramma voor komend seizoen doorgenomen. Het is tenslotte de bedoeling een voorstelling te kiezen die een breed publiek aanspreekt. We denken dat u een ontspannende en humorvolle avond gaat beleven door de voorstelling bij te wonen van:

Ernesto & Marcellino en Wilfried Finkers
op vrijdagavond 14 oktober (20.15 uur)


In 1993 winnen Ernest Beuving en Marcellino Bogers als cabaretduo Ernesto & Marcellino de jury- en publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten. In 2002 voegt Wilfried Finkers zich bij hen. Bijna twintig, respectievelijk tien jaar later is het tijd om te stoppen. Met het afscheidsprogramma Het beste dan naar nemen de drie heren op feestelijke wijze afscheid van het publiek. Met een avond waarin ze alle onzin uit hun cabaretcarrière hebben gebundeld. Het resultaat: een prachtig slotakkoord waaraan niets meer toegevoegd hoeft te worden.  Voor meer informatie en lovende recensies kijkt u op http://www.ernesto-marcellino.nl

De ontvangst, uiteraard met koffie of thee, is om 19.30 uur in de foyer op de 1e verdieping. Uiteraard is er in de pauze een gezellige onderbreking met een drankje. Na afloop van de voorstelling kan er onder het genot van een hapje en een drankje worden geborreld en bijgepraat.

We hebben in totaal 100 kaarten voor deze voorstelling. Schouwburg Kunstmin wil graag tijdig weten of de WD alle gereserveerde kaarten zal afnemen. Daarom vragen wij u, indien u belangstelling heeft voor deze avond, u aan te melden vóór 1 september 2011 door overmaking van € 21,-- per persoon op rekeningnummer 44.38.50.208 ten name van Werkgevers Drechtsteden te Dordrecht, onder duidelijke vermelding van Kunstmin/uw bedrijfsnaam/en de contactpersoon

Op basis van deze opgave kunnen de kaarten dan rechtstreeks naar de contactpersoon worden toegestuurd.

De ontvangst van uw overmaking geldt als aanmelding.
Als peildatum voor het aantal inschrijvingen wordt 1 september a.s. aangehouden. Inschrijving gebeurt in volgorde van binnenkomst. Vol = Vol.

Enige weken voor de voorstelling ontvangt u van ons de nadere gegevens en toegangs¬kaarten. Wij hopen dat u net zo enthousiast zult reageren op dit aanbod als voorgaande jaren en zien uw aanmelding gaarne tijdig tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Barbara Keuzenkamp