Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Nieuwsflits 07-09-2011

 
     
     
  Nieuwsflits  
  07 september 2011  
 
Broodje It bijeenkomst 13 september

Op 13 september vindt er weer een bijeenkomst plaats op het gebied van Broodje IT. In de lijn van de onderwerpen van vóór de zomervakantie staan we stil bij Cloud Computing, ditmaal bij toepassingen die werkelijk 'hot' zijn en een andere kijk geven op het Nieuwe Werken.

De wereld verandert en Microsoft verandert mee. Microsoft heeft deze zomer haar online dienst ‘Office 365’ geïntroduceerd. Diverse vertrouwde Microsoft-producten nu ook aangeboden als clouddiensten via het Internet en tegen een scherp tarief. De logische ‘next step’ in ICT, voor bedrijven van alle groottes.

Als interessante aanvulling op de agenda zal ook stil gestaan worden bij de zakelijke mogelijkheden van de iPad. Velen hebben een iPad aangeschaft, maar slechts weinigen maken echt gebruik van de zakelijke mogelijkheden die het apparaat heeft.

Aspect-ICT zal onze gastheer zijn aan de Handelsstraat 4 in Hardinxveld Giessendam. De bijeenkomst duurt van 12.00 tot 14.00 uur.

https://spheres.crowfile.com/wd/content/pdf/Broodje IT Office 365.pdf">Lees meer >>
Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs organiseert traditioneel prinsjesdagontbijt

Op woensdag 28 september organiseert Visser & Visser een ontbijtbijeenkomst met het thema ‘Actualiteiten naar aanleiding van Prinsjesdag’. Deze prinsjesdagbijeenkomst wordt reeds jaren met succes georganiseerd in de regio Barendrecht.

Hoogste tijd om deze traditie ook in Dordrecht voort te zetten. Een unieke bijeenkomst die voor ondernemers zeer de moeite waard is. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 28 september in Villa Augustus (Oranjelaan 7, Dordrecht).

https://spheres.crowfile.com/wd/content/Persbericht Prinsjesdagontbijt Dordrecht.doc">Lees meer >>
Reserveer in uw agenda! Gala Benefietconcert 2011 ten bate van het Bach-Orgel

Zaterdag 15 oktober, 19.30 uur Mariakoor, Grote Kerk, Dordrecht. In 2007 hebben we samen met onze vrienden en donateurs genoten van het benefietconcert met Janine Jansen; een intiem en virtuoos concert waar we met warme gevoelens aan terugdenken. Dat succes vroeg om een vervolg.

Het bestuur van de Stichting Bach-Orgel nodigt u daarom met genoegen uit om 15 oktober in uw agenda te reserveren voor het https://spheres.crowfile.com/wd/content/pdf/flyer Bachorgelbenefiet_A5_DRUK.pdf" target="_blank">Gala Benefietconcert 2011 met

• De Nederlandse Bachvereniging o.l.v. Jos van Veldhoven
• Countertenor Maarten Engeltjes
• Organist Bert Mooiman
• Surprise: een voorproef van het Bach Festival Dordrecht 2012
• Sparkling bubbles en culinaire verwennerij

Jos van Veldhoven: “Zo moet Bach het bedoeld hebben”
Dresscode: black tie
Bijdrage: € 125 per persoon

Aanmelding via info@bachorgel.nl.

Informatie over het bestellen van kaarten en sponsorpakketten per mail bij Klaas Bakker, info@2bbedrijfsadvisering.nl of tel. 06 515 167 05.