Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Reminder Nieuwsflits 11-11-2011

 
     
     
  Nieuwsflits  
  11 november 2011  
 

Ook Uw aanwezigheid maakt verschil.

Heeft u zich al aangemeld voor de Industriedag van 24 november?

De datum voor de Industriedag komt met rasse schreden naderbij. Er zijn al heel veel aanmeldingen binnen maar we hebben dit jaar de luxe positie dat we niet hoeven te stoppen bij 250 aanmeldingen. U kunt zich dus nog aanmelden!!!!!!!!

En geloof me u zult er geen spijt van hebben. We hebben een schitterende locatie, prachtige sprekers, top catering en volop gelegenheid tot netwerken.

Neem hier kennis van de inhoud van het programma en http://www.werkgeversdrechtsteden.nl/formulier/?formtype=auto&bijeenkomst=Industriedag 2011&datum=24%20november%202011&formtitel=Industriedag 2011&opmerking=&email=&bedrijfsnaam=">meldt u vervolgens hier aan!Tot ziens op 24 november!

Barbara Keuzenkamp


Broodje-IT 17 novemberBeste allen,

Het duurt nog even, maar op donderdag 17 november vindt onze 4e en laatste lunchbijeenkomst van dit jaar plaats. Het belooft een bijeenkomst te worden die alles met IT te maken heeft, maar niet direct dat beeld bij een ieder oproept. Uiteindelijk moet dat toch het doel van IT-oplossingen zijn, nl. dat de techniek 'wegvalt' en daarmee het functionele gebruik opvalt. Juist dat staat centraal tijdens het thema van deze bijeenkomst: Social Media: Niet, Nut en Noodzaak.

ESJ Accountants is dit keer onze gastheer. Zij zullen aangeven hoe zij vanuit het vakgebied van financiële dienstverlening aankijken tegen het gebruik van social media. Na de inleiding zal onder de bezielende leiding van Bert de Winter (BM Marketing) het onderwerp verder worden uitgediept en horen we ook van Edwin Bax (Edmedia) en Mellanie Dellaert (Olympia Uitzendburo) hoe zij dat doen en wat de ervaringen zijn. Kortom, het wordt een interactief gebeuren (zo hoort het ook bij een onderwerp als ICT) waar we veel van kunnen leren.

Afsluitend van de bijeenkomst zal Wico van Helden (Wididi) nog de laatste ontwikkelingen ten aanzien van glasvezel in de regio onder de aandacht brengen.

Wil je bij deze bijeenkomst aanwezig zijn, http://www.werkgeversdrechtsteden.nl/formulier/?formtype=auto&bijeenkomst=Broodje IT&datum=17%20november%202011&formtitel=Broodje IT&opmerking=&email=&bedrijfsnaam=">meld je aan voor vrijdag 11 november 17.00 uur.

Verschillende van jullie hebben zich reeds aan- of afgemeld voor de lunchbijeenkomst
van 17 november a.s., waarvoor dank. Maar er kunnen er zeker nog meer bij!

De locatie voor deze keer is De Schaapskooi; dit is de Business Club en Brasserie van FC Dordrecht (met dank aan Mellanie Dellaert van Olympia die dit voor ons heeft geregeld).

Hartelijke groet,

Peter de Graaf
Voorzitter IT-initiatief 'Broodje it'


Uitnodiging bijwonen presentatie upgrading veiligheidsinstallaties en voorstel BIZ

Bij Ames Audi Mijlweg 33
Maandag 21 november, aanvang 16.30 uur.
Voor aanmelding, klik hier


Uitnodiging bijwonen presentatie over kwaliteitsverhoging gebiedsbeheer via BIZ

Bij Volker Stevin Materieel, Donker Duyvisweg 75
op maandag 21 november van 12.00 tot 13.30 uur. Voor een broodje wordt gezorgd.
Voor aanmelding, klik hier