Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Prijsuitreiking tijdens Europort 2011

 
     
     
  Nieuwsflits  
  2 november 2011  
 
Prijsuitreiking tijdens Europort 2011
 
 

UITNODIGING: Ontmoet jonge maritieme talenten tijdens prijsuitreiking 'Schip van de Toekomst'
 

Geachte heer / mevrouw,

Op vrijdag 11 november op Europort 2011, beloont de Proeftuin Maritieme Innovatie de tot beste verkozen visie op het ‘Schip van de Toekomst’ met € 1000,-. De bedenkers van de 10 genomineerde ontwerpen zijn aanwezig om hun ontwerp nog eenmaal aan te prijzen waarna burgemeester Antoin Scholten van Zwijndrecht de winnaar bekend maakt. Wij nodigen u graag uit kennis te maken met de nieuwe generatie maritieme toptalenten! U bent van harte welkom vanaf 11.00 uur tot 12.00 uur in de Holland Lounge van het Maritime by Holland Paviljoen in hal 1.

Stem op uw favoriet

Voorafgaand aan de prijsuitreiking kunt u van dinsdag 8 t/m donderdag 10 november zelf uw favoriet bepalen door een stemkaartje in te vullen bij de expositie van de 10 genomineerde ontwerpen bij de entree van beurshal 8. Op donderdag 10 november om 17.00 sluiten de stembussen en worden de stemmen geteld.

Bekijk de genomineerde ontwerpen nu al online

De 10 genomineerde ontwerpen ingezonden door onder meer studenten van de Hogeschool voor de Zeevaart en het Maritiem Instituut De Ruyter zijn tijdelijk al beschikbaar via deze link. Het uitbrengen van een officiële stem op een ontwerp naar keuze is alleen mogelijk op Europort 2011.

Programma prijsuitreiking
Klik hier om het programma van de prijsuitreiking te bekijken. 

Proeftuin Maritieme Innovatie

Deze studentenprijsvraag is een project van de Proeftuin Maritieme Innovatie. De Proeftuin Maritieme Innovatie is geïnitieerd door Werkgeversvereniging Drechtsteden. Het programma stelt zich ten doel de innovatiekracht van MKB bedrijven in de regio Drechtsteden te bevorderen door innovatiekrachten te bundelen. Bij de Proeftuin Maritieme Innovatie zijn de volgende partijen aangesloten: EICB, Scheepsbouw Nederland, Werkgeversvereniging Drechtsteden, Hogeschool Rotterdam, Da Vinci College, IN Holland Delft, Hogeschool voor de Zeevaart Rotterdam. Het projectmanagement van de Proeftuin Maritieme Innovatie wordt uitgevoerd door HME.

EU ondersteuning
De Proeftuin Maritieme Innovatie investeert in uw toekomst. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Graag tot ziens op vrijdag 11 november!

Met vriendelijke groet,

Annewieke Baank
projectleider innovatie HME