Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Industriedag 24 november 2011

 
     
     
  Industriedag 24 november 2011  
  11 november 2011  
 
De mens maakt het verschil

Na diverse vooraankondigingen hierbij de definitieve uitnodiging voor de 31ste Industriedag die Werkgevers Drechtsteden dit jaar organiseert op donderdag 24 november 2011.

De Industriedag heeft als thema meegekregen:

“De mens maakt het verschil”

In het bijgesloten programmaboekje treft u (achtergrond-)informatie aan over het thema, de inleiders, artikelen van de sprekers en het programma voor deze dag.
De Industriedag wordt dit jaar, ter afwisseling, gehouden op een prachtige verrassingslocatie in Nederland en niet aan boord van een schip.

Er wordt enorm gegist op welke locatie de Industriedag gaat plaatsvinden. Waarom houden we het eigenlijk geheim? We willen niet flauw doen maar de ervaring van de boot leert dat het de sfeer tijdens deze dag enorm ten goede komt wanneer mensen weten dat ze de hele dag op de Industriedag aanwezig zullen zijn, gewoon omdat er geen gelegenheid is de boot te verlaten. Men kiest van te voren bewust voor een dag niet op kantoor aanwezig zijn. Deze ontspannen sfeer wil ik vasthouden door naar de nieuwe locatie te gaan met bussen. Het is de mens eigen dat als er een brand telefoontje komt of de spreker is toch niet helemaal je smaak, om er al snel voor te kiezen naar de zaak te gaan. En dat is nu net wat ik met geheimhouding wil voorkomen.

Wie kiest voor deelname aan de Industriedag kiest voor een dag netwerken, interessante zakelijke contacten leggen, informeel met bestuurders praten die anders zo lastig te benaderen zijn, informatie over een aantrekkelijk thema en een stuk entertainment. En geloof me, u krijgt er dit jaar wederom geen spijt van. Om dit stukje geheimzinnigheid nu toch een leuke dimensie te geven, hebben we samen met de ING Bank een prijsvraag opgezet. Wie raadt in welke locatie de Industriedag wordt gehouden, krijgt op de Industriedag een iPAD 2 uitgereikt door Dick de Blois, directeur Business Banking Rayon Dordrecht van de ING Bank.

Wat moet u hiervoor doen? 
Stuur voor 15 november een mail naar wd@werkgeversdrechtsteden.nl onder vermelding van de locatie. Zorg dan wel ook aanwezig te zijn tijdens de Industriedag want de IPAD wordt alleen uitgereikt indien u ook aanwezig bent. Het moge duidelijk zijn dat bestuursleden en een paar mensen die noodzakelijkerwijs op de hoogte zijn, niet mee zullen doen aan deze prijsvraag.

De bussen vertrekken 24 november om 8.30 uur vanaf het parkeerterrein bij Rob Heijkoop Trading aan de Heliotroopring 300 in Dordrecht. Zorg dat u op tijd bent.
Gelet op het te verwachten aantal bezoekers vragen wij u zoveel mogelijk gecombineerd met auto’s te komen. Dit voorkomt een tekort aan parkeer¬plaatsen.

Bij aankomst op het parkeerterrein verzoeken wij u de aanwijzingen van de ANVD-bewakingsfunctionarissen op te volgen. Het ANVD-personeel zal tevens gedurende de gehele dag het parkeerterrein bewaken.

Wij rekenen op uw komst en verzoeken u bijgevoegd aanmeldingsformulier in te vullen en per omgaande aan ons te retourneren. U kunt zich tevens aanmelden via de website www.werkgeversdrechtsteden.nl of via de mail wd@werkgeversdrechtsteden.nl. Als u zich heeft aangemeld, mag u ervan uitgaan dat uw aanmelding is gehonoreerd. U ontvangt geen aparte bevestiging.

In verband met de toenemende populariteit van de Industriedag, gaan wij uit van maximaal twee vertegenwoordigers per bedrijf. Dit laatste is uiteraard niet zo strikt van toepassing indien het bedrijf tevens hoofdsponsor is of met een standvertegenwoordiging aanwezig is. In deze rekenen wij graag op uw medewerking.

Uit evaluaties is gebleken dat u het netwerken tijdens de Industriedag van groot belang acht.
Om hier goed invulling aan te kunnen geven en om file leed te voorkomen sluiten we de Industriedag af met een aperitief en een dinerbuffet. Uiterlijk 19.30 uur zijn we weer in Dordrecht terug.

Indien u met meerdere personen komt, zijn er voldoende programmaboekjes op de locatie aanwezig.

Met vriendelijke groet,Barbara C. Keuzenkamp