Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Nieuwsflits, 22-11-2011

 
      
  Industriedag 24 november 2011  
     
  Het aftellen is begonnen. We zijn bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. We hebben bijzonder leuke reacties binnengekregen op de prijsvraag naar de locatie. De winnende locatie is ook genoemd dus wie weet verlaat u de Industriedag met een IPad2. Er hebben zich tot op heden 290 deelnemers aangemeld. De belangstelling is groot. We hopen u een geweldige dag te kunnen bieden. Alle ingredienten zijn aanwezig, alleen u, als de mensen die het verschil maken, ontbreken nog.

Graag willen we u er nogmaals op attenderen dat de bussen om uiterlijk 8.30 uur vertrekken. Zorg dus dat u op tijd aanwezig bent.

Deel ter plekke foto's met uw smartphone!

Tegenwoordig hebben we bijna allemaal een fotocamera op ons mobieltje. We vinden het leuk om samen met u een fotogallery te maken van momenten die u tijdens deze dag het fotograferen waard vindt.

Maak een leuke foto tijdens de industriedag en mail hem, met uw smartphone, direct door naar wd@mailapic.com.Deze wordt dan automatisch toegevoegd aan de gallery. Tijdens de Industriedag laten we u regelmatig zien wat er allemaal al is opgezet.

Met de link http://www.werkgeversdrechtsteden.nl/industriedag kunt u op de dag zelf ook alvast een kijkje nemen.


Tot donderdag !