Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Nieuwsflits 22-12-2011

 
     
     
  Nieuwsflits
 
  22 december 2011  
 
Inhoud nieuwsflits


Het WD bestuur bij u op bezoek
Het is de laatste jaren een goede gewoonte geworden om de wd bestuursvergaderingen bij de leden op locatie te laten plaatsvinden. De vergaderingen duren meestal van 16.00 tot 18.00 uur. Aan het begin van de vergadering krijgt u kort de gelegenheid uw bedrijf toe te lichten en aan te geven op welke punten het WD bestuur iets voor uw bedrijf zou kunnen betekenen. Als u het leuk vindt het WD bestuur een keer te ontvangen dan vernemen wij dat graag via wd@werkgeversdrechtsteden.nl of 078-6390033.
Uw bedrijf in kerstsfeer
Op wat voor manier geeft uw bedrijf uiting aan de kerstsfeer/gedachte?
Stuur een foto van uw kerstwens/kerstkaart/ bedrijf in kerstsfeer/……. naar wdkerst@mailapic.com
Dan maken we er een mooie collage van op werkgeversdrechtsteden.nl
Nagenieten van de Industriedag
Diegene die naar de Industriedag geweest zijn, herinneren zich ongetwijfeld nog de prachtige collectie auto’s die te bewonderen valt in het Louwman Museum. Toyota & Lexus Business center geeft u de gelegenheid om, wellicht onder de kerstboom, na te genieten van al dit moois, dat wordt weergegeven in de prachtige Louwman Collection catalogi.

In deze 220 tellende catalogi, staan nagenoeg alle historische auto’s afgebeeld, met een tekst erbij over het verleden van de auto’s.
Normaal kost deze full colour catalogus € 12,50. Nu is deze via Andre Huijzer van Toyota Dordrecht te bestellen voor € 7,50 inclusief bezorg kosten. Tel 078-6321240.
Fiscaal Ontbijtseminar op 7 december jl.
Op 7 december vond er in het Postillion Hotel het fiscale ontbijtseminar plaats dat jaarlijks wordt georganiseerd door de WD en Ernst & Young Accountants. Hier leest u meer over de presentaties die gehouden zijn deze ochtend.
Vervolgstudie Congestieproblematiek A15
Op de A15 tussen Papendrecht en Gorinchem is in toenemende mate sprake van congestie. Tussen bestuurlijke partijen en partners is daarom afgesproken een vervolg studie te doen naar deze congestieproblemen vooral met het oog op het Containertransferium in Alblasserdam. Door de Minister is echter aangegeven dat er geen verdere studie naar maatregelen om files tegen te gaan worden ondernomen. Reden voor het Havenbedrijf, de regio en de WD om een brief te schrijven naar de Tweede Kamer.

https://spheres.crowfile.com/wd/content/pdf/Vervolgstudie A15 Tweede Kamer.pdf">Lees meer
Ondernemerstafels WD
Uit telefonische vraaggesprekjes is gebleken dat de vijf opgezette ondernemerstafels een groot succes zijn. Ondernemers moeten vaak lastige knopen doorhakken. Goede raad is duur en het ondernemerschap kan eenzaam zijn. Binnen de ondernemerstafels kan in alle vertrouwelijkheid over plannen, ideeën, ervaringen en twijfels over het ondernemen worden ge klankbord met andere DGA’s of met Directeuren in loondienst. Indien u alsnog graag mee wilt doen aan het initiatief van een ondernemerstafel meldt u dan aan op wd@werkgeversdrechtsteden.nl. Als er weer vier of vijf deelnemers zijn, kan er weer een tafel starten.
Agenda Werkgevers Drechtsteden
16 januari van 17.00 tot 19.00 uur de nieuwjaarsreceptie bij Unit 4 in Sliedrecht.
Lees meer

15 februari informatieve bijeenkomst bij Volker Stevin Materieel. Gastsprekers Hans Smits, CEO Havenbedrijf Rotterdam en Jasper Mos over de Havenvisie 2030
Lees meer