Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

WD CAFE

 
     
     
  WD CAFE
 
  Dordrecht, 7 februari 2012  
 

Beste leden van Werkgevers Drechtsteden,

28 februari is het weer zo ver: het WD Café!
Het WD Café is een laagdrempelige binnenloop-bijeenkomst waarbij vrijblijvend, onder het genot van een drankje en een hapje, genetwerkt kan worden. Het WD Café vindt ongeveer om de twee maanden plaats.

Het volgende WD Café zal gehouden worden op dinsdag 28 februari bij Bedrijvencentrum Drechtsteden, Prisma 100 in Sliedrecht.
U bent van harte welkom vanaf 17.00 tot 19.00 uur in de gezellige lunchroom die tevens gebruikt kan worden als vergaderruimte van het bedrijvencentrum. Letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken.Bedrijvencentra Drechtsteden: van huren tot sparren
Om te kunnen ondernemen is meer nodig dan vierkante meters. Sparren met collega-ondernemers, ideeën uitwisselen met professionals, gasten ontvangen in een representatieve ruimte: de mogelijkheden zijn legio. Bedrijvencentrum Drechtsteden – met locaties in Dordrecht en Sliedrecht - biedt ondernemers een totaalconcept. Ondernemers in de bedrijvencentra kunnen gebruik maken van faciliteiten als een receptie, telefoondienst, secretariaat en kantoorapparatuur. Startende en gevorderde ondernemers kunnen bovendien hun voordeel doen met een business coach. Met hem kunnen zij vrijblijvend vraagstukken bespreken op allerlei terreinen, van marketing en personeelszaken tot financiën en logistiek. 

Mocht u zelf belangstelling hebben om iets bijzonders over uw bedrijf te vertellen tijdens een WD café dan kunt u dit aangeven door een email te sturen aan het secretariaat: wd@werkgeversdrechtsteden.nl.
Van belang is om te weten dat het praatje hooguit 10 minuten mag duren en uit de losse pols, dus geen fraaie power point presentaties want de nadruk ligt tijdens het WD café op het netwerken.

Bij deze bijeenkomsten kunt u vrij binnenlopen en u hoeft zich niet van te voren aan te melden.

Tot ziens op 28 februari!

Met vriendelijke groet,

Wieske Welbedacht
Werkgevers Drechtsteden