Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

WD Café

 
     
     
  WD Café!
 
  26 maart 2012  
 
Beste WD leden,

26 april is het weer zo ver: het WD Café!
Het WD Café is een laagdrempelige bijeenkomst voor leden én niet-leden van Werkgevers Drechtsteden waarbij vrijblijvend, onder het genot van een drankje en een hapje, genetwerkt kan worden. Het WD Café vindt ongeveer om de twee maanden plaats.

Het volgende WD Café zal gehouden worden op donderdag 26 april op de Fenexpo, Papland 5c, 4206 CK in Gorinchem.
De vijfde editie van de Fenexpo staat voor de deur. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot een bekende, succesvolle beurs voor ondernemers uit de regio. Bent u ook benieuwd naar ontwikkelingen in de regio en wilt u uw zakelijke netwerk uitbreiden? Kom dan langs op de Fenexpo! Een van de (eerdere) bezoekers wist te melden: “Ik heb echt drie dagen lang een verjaardaggevoel gehad. En ik heb zulke mooie contacten gelegd’’. Dat is eigenlijk de kern van het verhaal. Maar er komen natuurlijk ook bezoekers die echt nieuwe indrukken op doen en contacten leggen. Dat is tenslotte ook het motto van de Fenexpo: Netwerken en zakendoen!Naast de borrel kunt u uiteraard kennismaken met de grote diversiteit aan standhouders.

Op de stand van Fenexpo staat een drankje voor u klaar. Uiteraard ook herkenbaar aan de banner van de WD. U bent meer dan welkom van 17.00 tot 19.00 uur.

In tegenstelling tot onze andere WD Cafés dient u zich hiervoor wél van te voren aan te melden. Dit kan via http://www.werkgeversdrechtsteden.nl/formulier/?formtype=auto&bijeenkomst=Aanmelding WD Cafe&datum=12%26maart%202012&formtitel=Aanmelding WD cafe&telefoonnummer=&opmerking=&email=&bedrijfsnaam=">www.werkgeversdrechtsteden.nl of via wd@werkgeversdrechtsteden.nl. Wij zullen na ontvangst van uw aanmelding(en) een of meerdere toegangskaarten voor de Fenexpo aan u verzenden.

Mocht u zelf belangstelling hebben om iets bijzonders over uw bedrijf te vertellen tijdens een WD café dan kunt u dit aangeven door een email te sturen aan het secretariaat: wd@werkgeversdrechtsteden.nl.
Van belang is om te weten dat het praatje hooguit 10 minuten mag duren en uit de losse pols, dus geen fraaie power point presentaties want de nadruk ligt tijdens het WD café op het netwerken.

Tot ziens op 26 april!

Met vriendelijke groet,

Wieske Welbedacht
Werkgevers Drechtsteden