Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Nieuwsflits 23-05-2012

 
     
     
  Nieuwsflits
 
  23 mei 2012  
 


Inhoud nieuwsflitsAnnulering Broodje IT op 24 mei

Vanwege het geringe aantal aanmeldingen is - na overleg - besloten om de bijeenkomst van 24 mei a.s. te annuleren en het onderwerp te verplaatsen naar een later tijdstip. Aangezien wij vermoeden dat e.e.a. te maken heeft met de gebroken weken en wij verwachten dat juni in het teken zal staan van 'voorbereiding op vakantie', kiezen wij er voor om de eerstvolgende sessie die van 20 september te laten zijn. Noteer deze datum alvast in uw agenda's!


Lees meer >>
Laatste Kunstmin aanbieding van dit seizoen!

Schouwburg Kunstmin sluit op zaterdag 26 mei het seizoen af met Le Jardin. Deze circusvoorstelling is onderdeel van een feestelijke avond waarmee we tijdelijk afscheid nemen van de schouwburg die in juni de deuren sluit vanwege een ingrijpende restauratie.Als leden van Werkgevers Drechtsteden kunt u Le Jardin op zaterdag 26 mei in Schouwburg Kunstmin met 50% korting bezoeken. U betaalt voor een kaartje, slechts €12,50 i.p.v. €25,-.

Over de voorstelling
Twee zwijgzame mannen en een tuin: Le Jardin. Met een knipoog naar de humor van Buster Keaton en het theater van Samuel Beckett laat dit clowneske duo zien dat tuinieren helemaal niet saai is. De uitmuntende circusartiesten Dider André en Jean Paul Lefeuvre weten de simpelste dingen tot leven te wekken. Zo dansen ze met een kruiwagen, jongleren ze met zware kinderkopjes en duelleren ze in een dolkomisch gevecht met een wurglustige tuinslang. De een ziet er uit als een hark, de ander is het type op hol geslagen elektrische grasmaaier.

Koop uw kaarten
Maak gebruik van deze aanbieding en koop uw kaarten via de link:

/click/?url=http%3A%2F%2Fwww.kunstmin.nl%2Fevent-detail.asp%3Feventid%3D8059%26special%3D4bad1969&ref=%2FID%2F%3F15702

Aan de kassa koopt u uw kaarten o.v.v. codewoord ‘Tuinieren’.
U kunt maximaal vier kaarten met korting kopen. De actie is niet geldig op reeds gekochte kaarten. U vindt Schouwburg Kunstmin aan de Sint Jorisweg 76 in Dordrecht. De kassa is geopend van ma t/m za van 12.00 tot 16.00 uur en is telefonisch te bereiken via 078-6397979.

Lees meer >>WD AGENDA 

21 juni
Bijeenkomst rondom externe veiligheid bij de Brandweerkazerne in het Leerpark >>


28 juni
Jubileumbijeenkomst Verstegen Accountants m.b.t. Estate Planning bij Villa Augustus >>

4 september
WD Sailing Dinnerdate >>

22 november
Industriedag >>