Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Verstegen accountants en adviseurs: Estate planning

 
     
     
  Verstegen accountants en adviseurs: Estate planning
 
 
 
 
Uit onderzoek blijkt dat tweederde van de vermogende Nederlanders de fiscale mogelijkheden bij schenking niet optimaal benut en ruim een kwart heeft geen “up-to-date” testament

U hoort daar toch niet bij!?

Verstegen accountants en adviseurs wil haar 40-jarig jubileum graag met de leden van de Werkgevers Drechtsteden vieren. Om die reden organiseert zij op 28 juni speciaal voor u een programma dat bestaat uit een rondleiding bij Villa Augustus, een borrel en een lezing over Estate planning. Estate planning is gericht op het gestructureerd regelen van de overgang van vermogen naar de volgende generatie, waarbij rekening wordt gehouden met alle civielrechtelijke, fiscale, financiële en emotionele aspecten.Dick Klop leidt u hier op een boeiende en leerzame wijze doorheen en besteedt aandacht aan de mogelijkheden tot besparing van erf- en schenkbelasting, de continuïteit van uw onderneming, de zorg voor de nabestaanden, vermogensbescherming en eventueel aanwezig buitenlands vermogen.

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:

15.30 uur: Inloop met koffie en thee bij Villa Augustus, Oranjelaan 7, 3311 DH Dordrecht

16.00 uur: Welkom en start van de bijeenkomst door Teun Muller, voorzitter van de WD en Rien Paans, partner bij Verstegen accountants en adviseurs

16.15 uur: Dick Klop, Partner bij Verstegen accountants en adviseurs leidt u door de wereld van Estate planning.

Na afloop van de presentatie is er voor de geïnteresseerden gelegenheid voor een rondleiding bij Villa Augustus.

Wilt u vooraf aangegeven of u interesse heeft in de rondleiding? Er is namelijk maar beperkt plaats. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
Uiteraard heffen we aan het eind van de bijeenkomst het glas op het jubileum van Verstegen en kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nog even gezellig netwerken hopelijk bij zonnig weer in de tuinen of op het terras van Villa Augustus.

Kortom: Een bijeenkomst die voor iedereen interessant is en u zeker niet wilt missen!

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de website http://www.werkgeversdrechtsteden.nl/formulier/?formtype=auto&bijeenkomst=Verstegen accountants en adviseurs: Estate planning&datum=28%20juni%202012&formtitel=Verstegen accountants en adviseurs: Estate planning&telefoonnummer=&opmerking=&email=&bedrijfsnaam=&Deelname%20rondleiding=">www.werkgeversdrechtsteden.nl of via de mail, wd@werkgeversdrechtsteden.nl.