Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Duurzaam op je bord 2012

 
     
     
  Duurzaam op je bord 2012
 
 
 
  Het is ons een genoegen u in te lichten over de Businessavond “Duurzaam op je bord” 2012 op maandag 27 augustus bij duurzaamheidcentrum Weizigt.

Wegens economische omstandigheden kon dit jaar het meerdaagse evenement Dordt op je bord 2012 niet plaats vinden. Om het evenement toch in de gedachten te houden wordt het evenement “Duurzaam op je bord” georganiseerd, een initiatief van de Gemeente Dordrecht, NMC Weizigt en stichting “Dordt op je bord “ dit evenement is een kleinschalige businessvariant van Dordt op je bord.“Duurzaam op je bord” is een avond waarop zakelijke relaties en gasten van de Gemeente Dordrecht, NMC Weizigt en stichting Dordt op je bord op een aangename manier kennis kunnen maken met culinaire hoogstandjes en duurzame gerechten. Verschillende Dordtse horecaondernemers zullen op geheel eigen wijze laten zien wat ze in huis hebben.

Kortom een netwerkbijeenkomst welk u niet mag missen. Naast de zakelijke relaties van Gemeente Dordrecht, NMC Weizigt en Stichting Dordt op je bord die op dit evenement aanwezig zullen zijn stellen wij en beperkt aantal kaarten beschikbaar voor ondernemers uit Dordrecht.
Kosten € 60,- per kaart.

Locatie: NMC weizigt
Datum: 27 augustus 2012
Programma:

17.30 uur Ontvangst gasten met een glas Prosecco
18:00 uur Aanvang sprekers
19.30 uur Opening walking diner en gelegenheid tot netwerken en het proeven van diverse gerechten.
21.30 uur Einde Duurzaam op je bord 2012

Deelnemers:
• Delicees
• Loffelijk
• Fles&Mes
• Veerhuis
• Grand café Energiehuis
• ‘nJoy chocolat

Kaarten
Kaarten zijn te bestellen bij Fles&Mes: info@flesenmes.nl