Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Uitnodiging WD Masterclass

 
     
     
  Uitnodiging WD Masterclass
 
 
 
  In het kader van het uitwisselen van de kennis tussen de leden van de WD faciliteert de WD het aanbieden van Masterclasses/Op weg naar huis bijeenkomsten.
In onderstaande uitnodiging maakt BDO Accountants & Belastingadviseurs graag van deze gelegenheid gebruik. De WD brengt deze uitnodiging gaarne onder uw aandacht.


Uitnodiging
Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw product of productieproces of doet u onderzoek naar de mogelijkheden om uw productieproces efficiënter in te richten? Of verricht u activiteiten die voor u als ondernemer nieuw en innovatief zijn? Dan is de kans groot dat u in aanmerking komt voor de fiscale stimuleringsmaatregelen betreffende innovatie.

Masterclass Innovatie en Belasting
De overheid heeft tal van stimuleringsmaatregelen geïnitieerd om innovatie naar een hoger niveau te tillen. De meeste maatregelen zijn laagdrempelig en kunnen direct liquiditeit opleveren. De drie fiscale stimuleringsmaatregelen zijn:
• De WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk);
• De innovatiebox;
• De Research & Development Aftrek.

Inhoud
In ongeveer 1 uur krijgt u een overzicht van de voorwaarden voor de toepassing van bovengenoemde fiscale stimuleringsmaatregelen van innovatie. Na afloop van deze WD-masterclass kunt u een reële inschatting maken van uw kansen en mogelijkheden om van de fiscale stimuleringsmaatregelen gebruik te maken. De masterclass wordt afgesloten met een borrel.

Deelname
Alle leden van Werkgevers Drechtsteden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de masterclass Innovatie en Belastingen. De workshop vindt plaats op 25 september 2012 en start om 17.00 uur, bij BDO Accountants & Belastingadviseurs B.V. te Dordrecht. U kunt zich aanmelden via karen.pennings@bdo.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karen Pennings (karen.pennings@bdo.nl of 078 – 632 34 00).