Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Reminder Masterclass Social Media

 
     
     
  Reminder Masterclass
Social Media

 
  8 oktober 2012  
 
Op dinsdag 16 oktober organiseert Werkgevers Drechtsteden een masterclass social media voor directies en leidinggevenden. Social media zijn niet meer weg te denken. Je ziet het overal om je heen. Social media "overkomt" ons allemaal.  Wat we er ook van vinden, het is een vast onderdeel geworden van de vele communicatie vormen die er tegenwoordig zijn. De bits en bytes vliegen ons om te oren. Of wordt het allemaal overtrokken en valt het best wel mee?

In deze interactieve masterclass willen we vooral naar de praktische kant. Waarom zou u als directeur/leidinggevende gebruik maken van social media. Wat is dan de achterliggende gedachte? Wat is de toegevoegde waarde? Wat doet het met uw imago? Is het niet ronduit gevaarlijk? Past het wel bij u of uw organisatie? De techniek rolt maar door, maken we elkaar niet een beetje gek? Verandert de merkbeleving? Hoeveel tijd kost het nu eigenlijk en hoeveel levert het op?Iedere organisatie heeft te maken met de bekende driehoek van marketing, communicatie en verkoop.
Deze drie elementen zijn op allerlei manieren met elkaar verbonden en vormen de basis van de klant relatie. We willen met name inzoomen op het waarom en de waarde van de social media voor u en uw organisatie.

De bijeenkomst heeft een praktisch en informeel karakter met veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en meningen. We gaan ervan uit dat we er allemaal wat van opsteken en er wat mee kunnen de volgende dag.

We starten om 15:00 en willen rond 17:00 afronden met een borrel waarbij we nog verder na kunnen praten met elkaar.

Deelname; U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de masterclass Social media, waarom dan? De workshop vindt plaats op 16 oktober 2012, bij Cooks Incorporated, Laan der Verenigde Naties 40 in Dordrecht U kunt zich aanmelden via secretaris@werkgeversdrechtsteden.nl of via de website www.werkgeversdrechtsteden.nl


Tot ziens op 16 oktober,

Barbara Keuzenkamp,
Secretaris WD