Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Uitnodiging WD café

 
     
     
  Uitnodiging WD café
 
  23 oktober 2012  
 
Beste WD leden,

8 november is het weer zo ver: het WD Café!
Het WD Café is een laagdrempelige bijeenkomst voor leden én niet-leden van Werkgevers Drechtsteden waarbij vrijblijvend, onder het genot van een drankje en een hapje, genetwerkt kan worden. Het WD Café vindt ongeveer om de twee maanden plaats.

Het volgende WD Café zal gehouden worden op donderdag 8 november van 17.00 tot 19.00 uur in het Duurzaamheidscentrum Weizigt in Dordrecht (Van Baerleplantsoen 30).Weizigt NMC en Dordt Onderneemt nodigen Werkgevers Drechtsteden uit op deze bijzondere locatie.
De meeste Dordtenaren kennen het Weizigt Natuur- en milieucentrum wel. Van de boerderij of van de lessen voor het onderwijs in Dordrecht en de regio. Maar Weizigt doet nog veel meer. Het is inmiddels uitgegroeid tot hét duurzaamheidscentrum voor jong en oud. Voor inwoners, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Voor onderwijs, recreatie en inspiratie.
Directeur Louise Bergenhenegouwen vertelt graag kort over Weizigt, duurzaamheid en het MVO platform en wat Dordt Onderneemt voor bedrijven kan betekenen.
De biologische catering wordt verzorgd door Loffelijk en u kunt tijdens het borrelen mee op een rondleiding door Weizigt.

U hoeft zich voor het WD Café van te voren niet aan te melden.

Mocht u zelf belangstelling hebben om iets bijzonders over uw bedrijf te vertellen tijdens een WD café dan kunt u dit aangeven door een email te sturen aan het secretariaat: wd@werkgeversdrechtsteden.nl.
Van belang is om te weten dat het praatje hooguit 10 minuten mag duren en uit de losse pols, want de nadruk ligt tijdens het WD café op het netwerken.

Tot ziens op 8 november!

Met vriendelijke groet,

Wieske Welbedacht