Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

WD nieuwsflits - 24-07-2013

 
07
2013
     
  24 juli 2013

  WD maakt kennis met BNI
     
 


 
Dit jaar organiseert de WD meerdere bijeenkomsten binnen het thema Netwerken. Het is duidelijk merkbaar dat werkgevers meer behoefte hebben aan netwerken in de zin van ervarings- en kennisuitwisseling, het leggen van nieuwe contacten voor nieuwe zakelijke leads maar ook het opdoen van nieuwe ideeën.

Een organisatie die op het gebied van netwerken de laatste jaren enorm opkomt is BNI. BNI is van oorsprong een Amerikaans initiatief en wordt nu ook in Europa steeds verder uitgerold. BNI biedt een podium waarin lokale zakenmensen samenkomen om te netwerken, waardevolle marketingvaardigheden te leren en sterke persoonlijke relaties op te bouwen, zodat ze elkaar op basis van vertrouwen consequent aan meer omzet helpen. Motto van BNI is ‘geven loont!’ Ook geldt dat van elke beroepsgroep maar één persoon als lid kan aansluiten in een team. Dit zorgt voor een grote diversiteit in branches en beroepsgroepen.Om u met deze vorm van netwerken kennis te laten maken heeft de WD contact gezocht met BNI en een tweetal bijeenkomsten wordt nu ook opengesteld voor de WD.

De bijeenkomsten worden gehouden in het gerenommeerde Restaurant Hermitage aan de Rijksstraatweg 67 in Rijsoord. De bijeenkomst bestaat uit een netwerk deel en een workshop die wordt gegeven door een professionele trainer van BNI. De workshop bijeenkomsten worden georganiseerd op de volgende data:

5 september 2013 (Zichtbaarheid in je netwerk VCP)
14 november 2013 (Aanbevelingen marketing)

De inloop is van 13.30 tot 14.00 uur. Aansluitend kunt u van 14.00 tot 15.30 uur deelnemen aan interessante workshops die worden verzorgd door een professionele BNI-trainer. Na afloop van de workshop krijgt u een hapje en een drankje aangeboden. De kosten voor deelname aan een workshop bedraagt 30 euro per persoon.

5 september 2013 Zichtbaarheid in je netwerk VCP
Netwerken is dé manier om je in deze tijd krachtig en met resultaat in de markt te zetten en je zelf en het bedrijf te verkopen. Dat begint met zichtbaarheid: wat doet zichtbaarheid, hoe zichtbaar bent je? Een workshop met tips en trucs, voorbeelden van hoe wel en vooral niet je zichtbaarheid te tonen. Meer weten over hoe jij jezelf optimaal zichtbaar kunt maken in en buiten jouw netwerk?

14 november 2013 Aanbevelingen marketing
In de wereld van Netwerken en acquireren horen we steeds meer de term "aanbeveling" vallen.
Wat is een aanbeveling, waarin onderscheidt deze zich van een lead en wat kun je ermee?
Wil je meer verbinding en diepgang binnen je (zakelijke) relaties en er tegelijkertijd meer omzet uit halen, dan is Aanbeveling Marketing iets voor jou. In deze workshop leer je de ins en outs van een aanbeveling en hoe je dit kunt gebruiken om jouw manier van ondernemen voorgoed te transformeren. Nieuwsgierig?

Inschrijven
Voor de deelname aan de workshops, is inschrijving mogelijk bij het secretariaat WD.
E-mail: wd@werkgeversdrechtsteden.nl of via de site www.werkgeversdrechtsteden.nl

Voor deelname aan de workshop geldt een maximum van 20 personen of wel vol = vol.

 
     

  WD agenda
     
   
10 september Historisch Culinair, dinnerdate WD
26 september Bijeenkomst DSN Holding b.v.
3 oktober (directie-)SecretaresseNetwerk
21 november Industriedag
 
     

     
  Contact Bekijk online | Reageren | Afmelden

     
  WerkgeversDrechtsteden  
     
  Bezoekadres:
Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
3312 KJ Dordrecht

Secretariaat:
Barbara Keuzenkamp
Wieske Welbedacht
Dorien Ensink
Postadres:
Werkgevers Drechtsteden
Postbus 931
3300 AX Dordrecht

Telefoon 078-6390033
Fax 078-6390334
E-mail: secretaris@werkgeversdrechtsteden.nl
Linkedin: WD Linkedin Group