Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

WD nieuwsflits - 03-02-2014

 
02
2014
     
  3 februari 2014

  Inhoud Nieuwsflits
 

  WD Matrix 2013 gereed
     
 


 
In 2012 zijn wij als Werkgevers Drechtsteden gestart met een nieuw meetinstrument om het ondernemersklimaat van de regio in beeld te krijgen. Dit doen we door de “WD kwaliteitsmatrix”.

De matrix benoemd een reeks aspecten van het ondernemersklimaat zoals uitgeefbare grond, bedrijfspanden, ontwikkeling van industrieterreinen, infrastructuur, nutsvoorzieningen, vergunning verlening, veiligheid, zorg, onderwijs, recreatie en cultuur In een 50-tal vragen wordt u als lid van Werkgevers Drechtsteden gevraagd om aan te geven hoe u hier tegenaan kijkt.De aspecten zijn jaarlijks gelijk en worden geactualiseerd met recente ontwikkelingen. Rondom infrastructuur bijvoorbeeld hebben de plannen rondom de A15/A16 direct invloed.

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 2012 is de eerste editie van de Matrix ingevuld. Alle aanwezigen konden op formulieren hun mening geven. De editie van 2013 is digitaal gedaan. Daarbij zijn dezelfde vragen gebruikt. Eind 2013 zijn de reacties verzameld en begin januari zijn deze verwerkt.

Download hier de matrix


Lees meer >>
 
     

  Zelfbouw in Dordrecht, ook aantrekkelijk voor ondernemers
     
 


 
Zelf je huis bouwen in Dordrecht. Het is straks mogelijk op drie locaties in Dordrecht: de Vest in de Binnenstad, De Erven op Stadswerven en het Johanna Naber-erf in Stadspolders. In veel gevallen mag je er als bewoner je beroep uitoefenen. Aan de Vest kunnen zelfbouwers op de begane grond een atelier of kantoor situeren. Zo is zelfbouw ook voor (startende) ondernemers in de dienstverlening aantrekkelijk.Informatie-avond
Dordrecht begint op 8 maart met de uitgifte van kavels voor zelfbouw. Voor geïnteresseerde zelfbouwers is er dinsdag 4 februari een informatie-avond in het Stadskantoor. Op de bijeenkomst geeft de gemeente informatie over de mogelijkheden voor zelfbouw op drie locaties. Aan de Vest 94-96, in hartje stad, zijn 4 kavels voor zelfbouw beschikbaar. Op Stadswerven geeft de gemeente 16 kavels uit en in Stadspolder 20 kavels.

Aanmelden
Aanmelden voor de avond kan – tot 31 januari - op www.dordtseruimte.nl Op de website is ook nadere informatie te vinden. De bijeenkomst in het Stadskantoor aan de Spuiboulevard 300 begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Op donderdag 27 februari volgt een tweede bijeenkomst bij DordtYart op Stadswerven.
 
     

  WD (Directie)SecretaresseNetwerk
     
 


 
Uw secretaresse is van harte welkom op 10 februari in het Postillion Hotel voor het WD (directie-)SecretaresseNetwerk.Lees meer>>
 
     

  Investeren in Banen - Disussie met Ton Heerts (FNV)
     
 


 


Lees meer >>
 
     

  WD agenda 2014
     
   
10 februari WD (directie)SecretaresseNetwerk
27 februari Bijeenkomst Duurzame strategievorming
5 maart Masterclass Bedrijfsovernames in de Duurzaamheidsfabriek
17 april WD Cafe op Fenexpo
 
     

     
  Contact Bekijk online | Reageren | Afmelden

     
  WerkgeversDrechtsteden
     
  Bezoekadres:
Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
3312 KJ Dordrecht

Secretariaat:
Barbara Keuzenkamp
Wieske Welbedacht
Dorien Ensink
Postadres:
Werkgevers Drechtsteden
Postbus 931
3300 AX Dordrecht

Telefoon 078-6390033
Fax 078-6390334
E-mail: secretaris@werkgeversdrechtsteden.nl
Linkedin: WD Linkedin Group