Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Reminder WD Broodje IT - 06-03-2014

 
02
2014
     
  6 maart 2014

  Volgende Broodje It Bijeenkomst op 13 maart aanstaande
     
 


 
De bijeenkomst staat in het teken van security. Een topic dat 'hot' is, zeker doordat ICY een steeds interessanter doelwit is van de cybercriminelen. Hoe kwetsbaar is uw ICT-omgeving? Weet u zeker dat uw data niet ongemerkt worden afgetapt? Ongeacht of u uw ICT-omgeving op kantoor of in de Cloud heeft geplaatst, de bescherming tegen dergelijke aanvallen dient continue op uw jaaragenda te staan.Om u daarover aan het denken te zetten hebben we Northwave bereid gevonden om u iets daarover te vertellen. Niet om u angst aan te jagen, maar om u er bewust van te laten zijn waar kwetsbaarheden liggen. Northwave is samen met een paar andere partijen (o.m. Fox-IT) specialist op het gebied van beveiliging en vertelt u vanuit haar jarenlange expertise waar aandachtspunten liggen en hoe daar in de praktijk van alledag mee wordt omgegaan. Ook de kritische noot ten aanzien van datacenters zal vernomen worden. Interessant, zeker omdat we te gast zijn bij Dataplace in Alblasserdam (Van Coulsterweg 6).

Natuurlijk komt ook Dataplace aan het woord en vertelt men van de nieuwste innovatie, nl. serverkoeling d.m.v. olie. Verder is Dataplace bereid om voor ons een noodstroomaggregaattest uit te voeren. Met oordoppen in gaan we dat meemaken!

Allen dus van harte welkom. Inloop vanaf 12.00 uur. Vergeet niet om je paspoort of rijbewijs mee te nemen, anders blijft de toegangsdeur gesloten.

Aanmelden kan via broodje-it@i4-you.com

Peter de Graaf, initiatiefnemer broodje IT.


NOOT:De Broodje IT bijeenkomsten worden sinds een aantal jaren een of twee keer per kwartaal gehouden. De setting is elke keer gelijk: we ontmoeten elkaar tussen 12:00 en 14:00u voor een informatieve en vrijblijvende netwerkbijeenkomst met een broodje. Op deze manier benut u de lunchpauze dubbelop. De onderwerpen zijn altijd IT gerelateerd, maar de bijeenkomsten zijn beslist niet alleen voor IT-ondernemers of IT-ers.

Iedereen en elke organisatie heeft tegenwoordig met IT te maken. IT is ook veel meer dan alleen het technische gedeelte. Door ervaringen te delen en van elkaar te leren wat wel en niet werkt zijn deze bijeenkomsten heel waardevol.

Nog niet eerder bij een Broodje IT bijeenkomst geweest? Kom gewoon eens kijken. Zelf geen tijd? Iemand anders van uw onderneming of een collega ondernemer mag ook altijd aanschuiven.

 
 
     


  WD agenda 2014
     
   
27 maart Informatieve bijeenkomst rondom Mobiliteit en Bereikbaarheid in de regio door Rijkswaterstaat
17 april WD Cafe op Fenexpo
 
     

     
  Contact Bekijk online | Reageren | Afmelden

     
  WerkgeversDrechtsteden
     
  Bezoekadres:
Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
3312 KJ Dordrecht

Secretariaat:
Barbara Keuzenkamp
Wieske Welbedacht
Dorien Ensink
Postadres:
Werkgevers Drechtsteden
Postbus 931
3300 AX Dordrecht

Telefoon 078-6390033
Fax 078-6390334
E-mail: secretaris@werkgeversdrechtsteden.nl
Linkedin: WD Linkedin Group