Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

WD Nieuwsflits - Herinnering Nieuwjaarsborrel 2016

 
01
2016
     
  8 januari 2016
  Nieuwjaarsreceptie WD 11 januari 2016
     
 


 
Geheel volgens traditie luiden wij het nieuwe jaar in met een Nieuwjaarsborrel. Het bestuur van Werkgevers Drechtsteden nodigt u graag uit op:

maandag 11 januari van 17.00 uur - 19.00 uur

Locatie: Fokker aan de Industrieweg 4, 3351 LB Papendrecht.
“Fokker Aerostructures is een erkende, eersteklas specialist in het ontwerp, de ontwikkeling en productie van lichtgewicht constructies, modules en landingsgestellen voor de luchtvaart- en defensie-industrie.”
Wij kijken uit naar uw aanmelding via de website of via de mail wd@werkgeversdrechtsteden.nl en proosten met u op een jaar waarin de WD graag voor u de balans wil zijn tussen netwerken en belangenbehartiging.
 
   
  Zaken doen bij de WDeals. Wie doet er mee?
     
 


 
Er zijn er maar weinig onder u die vanuit ideële overwegingen lid zijn van de WD. In de kern gaat het ons toch allemaal om netwerken en zakelijke leads verwerven? Plat gezegd: handeldrijven en laten we eerlijk zijn handeldrijven is niet vies.Handel drijven doe je samen en vanuit dit uitgangspunt is twee jaar geleden het idee ontstaan om jaarlijks een WDeals bijeenkomst te organiseren waarvan de volgende weer in februari plaatsvindt. Een bijeenkomst waarbij de deelnemers een aanbiedingsactie vanuit hun eigen bedrijf lanceren en via een korte pitch hun bedrijf kunnen introduceren. Het is een bijeenkomst van halen en brengen.

Tevens is er een portal op de WD website waar het gehele jaar door WDeals op geplaatst kunnen worden. Indien er van u al een deal opstaat, wellicht kunt u deze dan op actualiteit checken. De WDeals worden dit jaar gehouden bij Van Leeuwen Buizen in Zwijndrecht.

Er zal tevens een bedrijfsrondleiding plaatsvinden bij het bedrijf. Ter afwisseling van de WDeals zullen er een viertal korte workshops door WD leden worden gehouden. In de uitnodiging wordt u hierover nader geinformeerd.
 
   
  Voorontwerpbestemmingsplan "Dordtse Kil IV"
     
 


 
In het kader van het overleg als bedoeld in artikel 3.1.1. Bro berichten wij u hierbij over het voorontwerpbestemmingsplan "Dordtse Kil IV" (inclusief MER) in Dordrecht.Het voorontwerpbestemmingsplan en het MER kunt u inzien via www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen (https://cms.dordrecht.nl/dordt?waxtrapp=jprigvCsHaKlPzBwCjCyB) en via ro-online en meer specifiek http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0505.BP196Dordtsekil4-1001

Wij stellen het op prijs -indien u wenst te reageren- uw reactie op het voorontwerpbestemmingsplan en/of het MER uiterlijk 19 februari 2016 te vernemen. Voor eventuele nadere informatie kunt u contact opnemen met onderstaande medewerker.

Jan Hoogwerf
Planjurist Gemeente Dordrecht

078-7704900
 
   
  WD agenda
     
  11 januari Nieuwjaarsreceptie bij Fokker
  8 februari WD SecretaresseNetwerk
  10 februari WDeals bij Van Leeuwen Buizen
  10 november Industriedag 2016
 
     
  Contact Bekijk online | Reageren | Afmelden

     
  WerkgeversDrechtsteden  
     
  Bezoekadres:
Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
3312 KJ Dordrecht

Secretariaat:
Barbara Keuzenkamp
Wieske Welbedacht
Postadres:
Werkgevers Drechtsteden
Postbus 931
3300 AX Dordrecht

Telefoon 078-6390033
Fax 078-6390334
E-mail: secretaris@werkgeversdrechtsteden.nl
Linkedin: WD Linkedin Group