Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

WD Nieuwsflits - Reminder WD café 7 april

 
04
2016
     
  4 april 2016
 
  Reminder WD café 7 april
     
     
 


 
7 april is het weer zo ver: het WD Café!

Ons volgende WD Café zal gehouden worden op donderdag 7 april bij NestrX en BacktoCore, Johan de Wittstraat 39 in Dordrecht.Remco Valkman van NestrX: “Als ondernemer wordt steeds meer flexibiliteit van u verwacht. Tegelijkertijd worden steeds meer verantwoordelijkheden gelegd bij u als werkgever. Het bieden van zekerheid aan werknemers en goed werkgeverschap zijn de uitgangspunten van nieuwe wet en regelgeving. NestrX stuitte steeds vaker op de vraag hoe om te gaan met een verhoging van het arbeidsrisico en toenemende administratieve lasten in een wereld waar van de ondernemer steeds meer flexibiliteit wordt geëist.

Om bedrijven op dit terrein optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij BacktoCore opgericht. Wij zien het als onze taak u in staat te stellen flexibel in te spelen op de vraag en tegelijkertijd te voldoen aan alle wetten en regels. Wij zijn benieuwd hoe u hier vandaag mee omgaat en nodigen u uit in ons nieuwe pand op de Johan de Wittstraat 39 te Dordrecht. Wij kijken er naar uit met u op informele wijze van gedachten te wisselen.”

Het WD Café is een laagdrempelige bijeenkomst voor leden én niet-leden van Werkgevers Drechtsteden waarbij vrijblijvend, onder het genot van een drankje en een hapje, genetwerkt kan worden.


U bent meer dan welkom van 17.00 tot 19.00 uur.
U hoeft zich voor het WD Café van te voren niet aan te melden.


Mocht u zelf belangstelling hebben om iets bijzonders over uw bedrijf te vertellen tijdens een WD café dan kunt u dit aangeven door een e-mail te sturen aan het secretariaat: wd@werkgeversdrechtsteden.nl .

Van belang is om te weten dat het praatje hooguit 10 minuten mag duren en uit de losse pols, want de nadruk ligt tijdens het WD café op het netwerken.

Tot ziens op 7 april!
 
     
 
     
  Contact Bekijk online | Reageren | Afmelden

     
  WerkgeversDrechtsteden  
     
  Bezoekadres:
Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
3312 KJ Dordrecht

Secretariaat:
Barbara Keuzenkamp
Wieske Welbedacht
Postadres:
Werkgevers Drechtsteden
Postbus 931
3300 AX Dordrecht

Telefoon 078-6390033
Fax 078-6390334
E-mail: secretaris@werkgeversdrechtsteden.nl
Linkedin: WD Linkedin Group