Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

WD Uitnodiging - 02-05-2019

 
Wordt de nieuwsbrief niet duidelijk getoond, Klik dan hier
 
  WD Uitnodigingen  
 
 
  9 mei Digital Mainport Lunch
 

Vanuit de Digital Mainport Drechtsteden (DMD) willen we een vervolg gaan geven aan het ‘Broodje IT’, dat tot voor kort georganiseerd werd. De naam is veranderd naar Digital Mainport Lunch.

Digital Mainport Drechtsteden is het Drechtsteden initiatief om op basis van de bestaande technieken, digitale nieuwe toepassingen te ontwikkelen, te testen, te optimaliseren en op te schalen. Denk daarbij aan toepassingen voor veilige communicatie, smart city, e-facturatie, sensor oplossingen, etc. Ontwikkelingen gaan snel en zijn in de opstartfase vaak verkennend en beperkt gestructureerd. Om specifieke toepassingen te realiseren wordt per branche gezocht naar samenwerkingsvormen en toepassingen. Vraag, aanbod, ideeën en oplossingen worden daarbij actief gematched door de projectleider. Doel is om complexe technische zaken zo te vereenvoudigen, een soort digitale “Drechtstekker”.

De komende periode worden een tweetal “Digital Mainport Lunches” georganiseerd. De eerste is gepland op donderdag 9 mei a.s. van 12:00 - 14:00 uur. HBO Drechtsteden is de gastheer. Locatie is de Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50 in Dordrecht. Aanmelding en deelname is kosteloos en kan per e-mail naar info@drechtstekker.nl.

Tijdens de sessies neemt Projectleider Hans Uithol ons mee in de (lopende) activiteiten en worden op basis van de input van de deelnemers projecten nader geconcretiseerd en gestart. U bent van harte uitgenodigd!

De Digital Mainport Lunches worden mede mogelijk gemaakt door onder andere Werkgevers Drechtsteden, HBO Drechtsteden, DEAL en VitrumNet.
 
 
 
  16 mei Bedrijfsbezoek bij Boon Food Group en de Makro
 

Boon Food Group is een familiebedrijf dat sinds 1888 bestaat. Vanuit het hoofdkantoor en distributiecentrum Dordrecht leveren zij elke dag met behulp van het eigen vrachtwagenpark het complete assortiment aan Boon’s en MCD Supermarkten. Tijdens het bedrijfsbezoek maken we kennis met dit bedrijf, de enorme opslaghallen en haar bedrijfsfilosofie.

De eerste Makro-vestiging opende de deuren op 31 oktober 1968 in Amsterdam. Makro introduceerde daarmee een voor die tijd unieke winkelformule, speciaal voor de professionele klant. Tijdens de rondleiding voor en achter de schermen maken we kennis met het brede assortiment afgestemd op de bedrijfsmatige behoeften van de klanten. Met hun quote “Your Success is our business” willen ze u dat graag laten zien en toelichten. Tijdens dit bedrijfsbezoek vindt ook de ledenvergadering plaats.

 
 
 
  17 juni Culinaire Dinnerdate in Alblasserdam
 

We zijn er trots op dat de volgende restaurants meewerken aan de culinaire invulling van de avond: Restaurant De Wachter, Le Barrage en Het Wapen van Alblasserdam. De nadruk zal uiteraard liggen op een gezellige, culinair goedverzorgde avond, maar ook het (nog) nader kennismaken met elkaar laten wij niet liggen. U bent van harte welkom al dan niet vergezeld van uw partner.

U kunt u nu al reserveren voor deze avond via onze website www.werkgeversdrechtsteden.nl. Indien u dieetwensen heeft dan kunt u dit aangeven. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, maar vol = vol, de toelating is gemaximeerd.
 
 
 
  Contact  
 
  WerkgeversDrechtsteden  
 
  Bezoekadres:
Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
3312 KJ Dordrecht
Postadres:
Werkgevers Drechtsteden
Postbus 931
3300 AX Dordrecht
 
 
  Secretariaat:
Barbara Keuzenkamp
Wieske Welbedacht
Telefoon 078-6390033
E-mail: secretaris@werkgeversdrechtsteden.nl
 
 
  Reageren | Afmelden