Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

WD Nieuwsflits - 27-05-2019

 
Wordt de nieuwsbrief niet duidelijk getoond, Klik dan hier
 
  Inhoud nieuwsflits 27 mei 2019  
 
 
  Uitnodiging walking dinner 17 juni 2019
 

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Walking dinner, Dinnerdate, Culinaire wandeling, we kennen de jaarlijkse happening onder vele namen. Op maandag 17 juni verwelkomen wij u van harte, eventueel samen met uw partner, om 17.30 uur in Landvast, Haven 4 in Alblasserdam. Hier zullen wij het aperitief gebruiken en kunnen de auto’s gratis geparkeerd worden. We mogen te gast zijn in de mooie gemeente Alblasserdam waar het goed wonen, werken en recreëren is. Peter Verheij, wethouder economie, zal ons persoonlijk welkom heten.

We zijn er trots op dat de volgende restaurants meewerken aan de culinaire invulling van de avond: Restaurant De Wachter, Le Barrage en Het Wapen van Alblasserdam. De nadruk zal uiteraard liggen op een gezellige, culinair goedverzorgde avond, maar ook het (nog) nader kennismaken met elkaar laten wij niet liggen.

Naar verwachting wordt de avond tegen 22.00 uur afgerond.

U kunt reserveren voor deze avond door een e-mail te sturen naar wd@werkgeversdrechtsteden.nl of via onze site werkgeversdrechtsteden.nl. Indien u dieetwensen heeft dan kunt u dit aangeven. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, maar vol = vol, de toelating is gemaximeerd.


Met smakelijke groet,
Secretariaat Werkgevers Drechtsteden
 
 
 
  Uitnodiging Vervolg HR-tafel 18 juni 2019
 

Op dinsdag 18 juni organiseren we samen met Ten Holter Noordam advocaten en De Normaalste Zaak Netwerk Drechtsteden de tweede HR-tafel. In de eerste bijeenkomst is een uitgebreide toelichting op de WAB gegeven en welke veranderende regelgeving eraan komt. Vanuit de aanwezige HR-professionals kwam naar voren dat er meer informatie over de consequenties van zieke werknemers wenselijk is. Deze bijeenkomst heeft dan ook als thema gekregen “Risico’s én kansen van zieke werknemers”. Pieter van de Brink, partner bij Ten Holter Noordam advocaten, zal de arbeidsrechtelijke consequenties van ziekte toelichten. Daarna volgt het woord aan Arie van den Herik van De Normaalste Zaak over mogelijkheden van het in dienst hebben van mensen met een arbeidsbeperking. Het laatste deel van deze morgen zal interactief zijn, met gelegenheid uw eigen casussen in te brengen.

De ontbijtbijeenkomst vindt plaats bij Ten Holter Noordam Advocaten aan de Burgemeester de Raadtsingel 93 b in Dordrecht. De bijeenkomst start om 8.00 uur mét ontbijt en is om 10.00 uur afgelopen.

Deze uitnodiging mag doorgezet worden aan de HR-verantwoordelijke binnen uw organisatie.

Uw aanmelding via wd@werkgeversdrechtsteden.nl of via werkgeversdrechtsteden.nl zien wij graag tegemoet.
 
 
 
  WD Agenda  
 
  17 juni 2019 Dinnerdate in Alblasserdam
  18 juni 2019 HR-ontbijtbijeenkomst bij Ten Holter Noordam
  20 juni 2019 Digital Mainport Lunch
  18 september 2019 Bijeenkomst ondernemersverenigingen Drechtsteden in Spektakel
  3 oktober 2019 Inspiratiedag
 
 
  Contact  
 
  WerkgeversDrechtsteden  
 
  Bezoekadres:
Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
3312 KJ Dordrecht
Postadres:
Werkgevers Drechtsteden
Postbus 931
3300 AX Dordrecht
 
 
  Secretariaat:
Barbara Keuzenkamp
Wieske Welbedacht
Telefoon 078-6390033
E-mail: secretaris@werkgeversdrechtsteden.nl
 
 
  Reageren | Afmelden