Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

WD Café op 1 oktober

 
     
     
  WD CAFE op 1 oktober  
  10 september 2009  
 
Beste WD leden,

Zoals u al op de site www.werkgeversdrechtsteden.nl heeft kunnen zien, zal het komende WD Café op 1 oktober bij Van Lanschot Bankiers in Dordrecht plaatsvinden. U bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.00 uur aan het Oranjepark 1. 

Het WD Café is een binnenloop bijeenkomst waarbij, vrijblijvend en laagdrempelig van aard, onder het genot van een drankje genetwerkt kan worden. Bij deze bijeenkomsten kunt u vrij binnenlopen en hoeft zich niet van te voren aan te melden.

Van Lanschot Bankiers N.V. is een Private Bank die hoogwaardige financiële dienstverlening biedt aan vermogende particulieren, ondernemers en andere geselecteerde cliënt groepen (zoals business professionals en executives). Kernwaarden zijn: betrokken, gedreven, deskundig en onafhankelijk. Van Lanschot gelooft in onderscheidende persoonlijke dienstverlening en investeert graag in langetermijnrelaties

Van Lanschot wil 1 oktober een mini (mini!) versie van een beleggingsspel opzetten. Maximaal twintig minuten interactief bezig zijn met het glas in de hand!

Mocht u zelf belangstelling hebben om iets bijzonders over uw bedrijf te vertellen tijdens een WD café dan kunt u dit aangeven door een email te sturen aan het secretariaat: wd@werkgeversdrechtsteden.nl. Van belang is om te weten dat het praatje slechts 10 minuten mag duren en uit de losse pols, dus geen fraaie power point presentaties, want de nadruk ligt tijdens het WD café op het netwerken.

Graag zien wij u 1 oktober aan het Oranjepark!