Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Het Groot Niet te Vermijden

 
   
     
  Het Groot Niet te Vermijden
 
  12 februari 2010  
 
Voor diegenen die zich nog niet hebben aangemeld: Er zijn nog kaarten voor Het Groot Niet Te Vermijden met hun show Long Way Home in Schouwburg Kunstmin op donderdagavond 8 april.

Het is de laatste jaren een goede gewoonte geworden om eens per jaar gezellig met elkaar een avond door te brengen in Schouwburg Kunstmin. De invulling van de avond was tot op heden ieder jaar anders, alleen een show van Het Groot Niet Te Vermijden hebben wij eerder mogen bezoeken in 2007. Dit was zo’n daverend succes, dat de WD ook dit jaar weer gekozen heeft voor hun nieuwste show met een bonte stoet wereldmelodieën, wereldburgers en wereldgrappen.Deze veelzijdige muzikanten zijn sterren onder de sterren, ongeëvenaard in de lengte en de breedte en de verscheidenheid van hun buitengewone carrière. Onverslagen in de onwankelbare opwinding en het overweldigende ontzag dat ze met hun concerten teweeg weten te brengen bij de vele, vele duizenden fans in Nederland. Er is geen enkele groep die deze volledig eigen muzikale, humoristische uitstraling
heeft weten te verwerken tot zo’n nationaal en internationaal handelsmerk. Voor meer informatie en lovende recensies kijkt u op www.hetgrootniettevermijden.nl.

In samenspraak met Michael Schwab van Schouwburg Kunstmin is het gelukt om 150 kaarten te bemachtigen voor donderdagavond 8 april. Schouwburg Kunstmin wil graag tijdig weten of de WD alle gereserveerde kaarten zal afnemen. Daarom vragen wij u, indien u belangstelling heeft voor deze avond, u aan te melden vòòr 2 maart 2010 door overmaking van € 25,00 per persoon op rekeningnummer 44.38.50.208 ten name van Werkgevers Drechtsteden te Dordrecht, onder duidelijke vermelding van Kunstmin/uw bedrijfsnaam/én de contactpersoon. 

Op basis van deze opgave kunnen de kaarten dan rechtstreeks naar de contactpersoon worden toegestuurd. Enige weken voor de voorstelling ontvangt u van ons de nadere gegevens en toegangskaarten.

Het is de laatste jaren een goede gewoonte geworden om eens per jaar gezellig met elkaar een avond door te brengen in Schouwburg Kunstmin. De invulling van de avond was tot op heden ieder jaar anders, alleen een show van Het Groot Niet Te Vermijden hebben wij eerder mogen bezoeken in 2007. Dit was zo’n daverend succes, dat de WD ook dit jaar weer gekozen heeft voor hun nieuwste show.