Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Reminder WD C a f e

 
   
     
  Reminder WD C A F E
 
  15 maart 2010  
 
Graag herinneren wij u aan het komende WD Cafe morgen 16 maart! 

Het WD Café is een laagdrempelige binnenloop-bijeenkomst waarbij vrijblijvend, onder het genot van een drankje, genetwerkt kan worden. Het WD Café vindt ongeveer om de twee maanden plaats.


Het WD Café zal gehouden worden bij Restaurant Captains, Scheepmakerij 100, in Zwijndrecht van 17.00 tot 19.00 uur. Na het welkomstwoord van Teun Muller zal aansluitend Robert Philippo kort iets vertellen.

Robert Philippo, eigenaar van Robus & Partners, presenteert zijn bedrijf gespecialiseerd in versnelde verbetertechnieken voor strategienontwikkeling, prestatieverbetering en relatieversterking.

En let op: De gastheer Marco Bunk van Captains stelt het op prijs om de aanwezigen aansluitend om 19.00 uur een maaltijd aan te bieden! U hoeft zich hiervoor niet van te voren aan te melden.

Captains aan het water, met een geweldig uitzicht op Dordrecht, laat zich het beste omschrijven als een maritiem restaurant. Zij hebben het afgelopen jaar flink aan de weg getimmerd, menu's verbeterd, nieuwe huisstijl, etc. Het is een restaurant dat zich uitstekend leent voor lekker casual dineren met familie of vrienden, even lekker wat drinken met relaties of collega's of lunchen in een ongedwongen sfeer met oog voor service en snelheid. In Captains vindt u het allemaal.

Mocht u zelf belangstelling hebben om iets bijzonders over uw bedrijf te vertellen tijdens een WD café dan kunt u dit aangeven door een email te sturen aan het secretariaat: wd@werkgeversdrechtsteden.nl. Van belang is om te weten dat het praatje hooguit 10 minuten mag duren en uit de losse pols, dus geen fraaie power point presentaties want de nadruk ligt tijdens het WD café op het netwerken.

Bij deze bijeenkomsten kunt u vrij binnenlopen en u hoeft zich niet van te voren aan te melden.

Tot ziens bij Captains!

Met vriendelijke groet,

Secretariaat
Werkgevers Drechtsteden