Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Nieuwsflits 25-03-2010

 
     
     
  Nieuwsflits  
  25 maart 2010  
 
Wijziging datum Industriedag

In tegenstelling tot eerdere berichten zal de jaarlijkse Industriedag niet gehouden worden op 4 november maar op 18 november aanstaande. Noteer deze datum alvast in uw agenda. Binnenkort ontvangt u meer informatie m.b.t. de invulling van de dag.
Op weg naar huis bijeenkomsten
Om u, als WD ondernemer in de gelegenheid te stellen specifieke informatie over uw bedrijfsproducten of diensten over te dragen aan uw mede WD collega’s, faciliteert de WD “op weg naar huis bijeenkomsten”.

Lees meer
Inventarisatie van uw professionals
Sinds er bij de WD gewerkt wordt met portefeuilles, komt het steeds meer voor dat er tussentijds bijeenkomsten worden georganiseerd voor de specifieke professionals binnen een bedrijf zoals de P&O manager, IT manager of de Fin. Manager.

Lees meer


COLO Basiscijfers
De Colo Basiscijfers brengen de actuele gegevens op het gebied van stages en leerbanen regionaal en sectoraal overzichtelijk in kaart. De Basiscijfers worden drie keer per jaar uitgebracht voor alle 30 UWV arbeidsmarktregio's. De meest recente Colo Basiscijfers dateren van februari 2010. De gegevens zijn te downloaden vanaf: http://www.colo.nl/colo-basiscijfers.html. De digitale versie van de Colo-rapportage over de Drechtsteden (inclusief regio Gorinchem) is te vinden op onze website.

Lees meer
Basisset Regionale Arbeidsmarktinformatie
Maandelijks is op www.werk.nl (zie tab Over Werkbedrijf) de nieuwe UWV basisset te vinden over de ontwikkelingen in aantal werkzoekenden en vacatures in de Drechtsteden. De pdf is ook op de website van de WD opgenomen.

Lees meer


Woendag 7 april 2010 borrel in Schouwburg Kunstmin

Woendag 7 april 2010 om 17.00 uur borrel in Schouwburg Kunstmin. De borrel wordt georganiseerd door Stichting Vrienden van Schouwburg Kunstmin. Tijdens de borrel kunt u kennismaken met de Stichting die onlangs is opgericht om Schouwburg Kunstmin te ondersteunen in haar ambities om een zo breed en toegankelijk mogelijk cultureel platform te bieden aan alle inwoners van de Drechtsteden.

Lees meer
Vooraankondiging bijeenkomst 21 april
Op 21 april vindt er een bijeenkomst plaats bij het Stedelijk Dalton College gericht op nauwere samenwerking met het bedrijfsleven om leerlingen van het voorbereidend beroepsonderwijs in een vroeg stadium kennis te laten maken met de praktijk. Binnenkort ontvangt u de uitnodiging.