Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Uw medewerking wordt gevraagd

 
     
     
  Uw medewerking wordt gevraagd  
  20 april 2010  
 
In samenwerking met de BOD Groep (een advies- en organisatiebureau gespecialiseerd in het bereiken van jongeren), Universiteit van Tilburg en de Werkgevers Drechtsteden is een onderzoek opgezet naar de factoren die een rol spelen in de huidige jeugdwerkloosheids-problematiek. Uw mening en visie als werkgever is hierbij van groot belang. 

Eén van de factoren die een rol zou kunnen spelen in de huidige jeugdwerkloosheid problematiek is de eventuele mismatch tussen de zaken waarvan jongeren denken dat deze belangrijk zijn als zij zoeken naar een baan en de zaken die de werkgever daadwerkelijk belangrijk vindt. Om deze mismatch te onderzoeken wordt er onderzoek gedaan onder jongeren op de verschillende schoolniveaus en onder werkgevers. De vragen in deze vragenlijst zijn gericht op sollicitanten op MBO niveau. 

We willen u daarom dringend verzoeken om de vragenlijst, die te bereiken is via de volgende link, in te vullen! Deze vragenlijst dient ingevuld te worden door degene die binnen uw bedrijf direct verantwoordelijk is voor het selecteren en aannemen van nieuwe werknemers. 

In het belang van het onderzoek verzoeken wij u uiterlijk voor 17 mei de enquête ingevuld te retourneren.

http://groepchat.a-i4.nl/machform/view.php?id=9